WEDSTRIJD Heren 1

03 december 2022

Aankomende wedstrijden

10-12 14:30SC Lutten 1 - Olympia'28 1

Uitslagen

26-11-2022
Hattem 1 - Olympia'28 1 2 - 0

Team - Olympia28 Heren 1

2022-_Teamfoto_Heren_1.jpg

Olympia’28 erelid rijker na ALV

28-11-2022

Vrijdagavond 25 november vond de algemene ledenvergadering van Olympia’28 plaats. Naast de reguliere onderwerpen was er dit jaar een bijzonder extra agendapunt. Hilco Beute werd op voordracht van het bestuur door de aanwezige leden benoemd tot erelid van Olympia’28.

Bestuurswijzigingen bleven vooralsnog uit. Wouter Westhuis (penningmeester) en Maas van der Molen (voetbalzaken) werden herkozen en gaan door. Jeroen Hansen (commerciële zaken) heeft zelf laten weten niet te verlengen, maar blijft vooralsnog aan bij afwezigheid van een opvolger. Ook heeft het bestuur laten weten een bestuurslid jeugdzaken toe te willen voegen. Het bestuur hoopt in de loop van komend jaar voor beide functies een nieuwe invulling te krijgen.

Jan-Sijmon van den Berg (kantine en gebouwen) lichtte de stand van zaken m.b.t. de verbouwing toe. Momenteel vinden de uitbouw van kantine en bouw van de nieuwe schuur plaats. De verwachting is dat deze zaken in april zijn afgerond. De vervanging van het toiletblok in de kantine zal in de zomerstop gedaan worden. Een specifiek woord van dank werd uitgesproken richting de (vrijwillige) onderhoudsploeg voor hun enorme bijdrage in de verbouwing.

Het benoemen van ereleden is een oude verenigingstraditie van Olympia’28. Toch is de benoeming van het laatste erelid ruim 20 jaar geleden. Het bestuur heeft besloten deze verenigingstraditie nieuw leven in te blazen. Hilco Beute is al ruim 30 jaar vrijwilliger bij Olympia’28 en heeft hierbij veel uren in veel verschillende functies gestopt. In 1991 is hij begonnen met lotenverkoop voor de bouw van de tribune. Daarna volgden onder meer vele jaren evenementencommissie en vele jaren als bestuurslid met portefeuille velden & gebouwen. In 2018 was Beute bestuurslid af, maar is nog altijd actief gebleven in de onderhoudscommissie. De felicitaties en bos bloemen ontving de volledig verraste Beute uit handen van voorzitter Martien Wursten. Olympia’28 heeft hiermee nu vier levende ereleden. Naast Hilco Beute zijn dit Joke Schuring, Jan Nijboer en Thijs Mijnheer.