sponsor mogelijkheden

                                                       

Geachte heer / mevrouw, 

Wat kan onze vereniging voor uw bedrijf in de gemeente Zwartewaterland en aangrenzende gemeenten op commercieel gebied betekenen?
Voetbalvereniging Olympia´28 speelt in deze gemeente als grootste sportvereniging een uitzonderlijke rol op het gebied van sportief- sociaal en commercieel belang.
Voor uw bedrijf de unieke mogelijkheid deze belangen te ondersteunen en uw bedrijf op deze wijze op een positieve manier te profileren.

Even iets in het kort over de visie van onze vereniging.
Olympia’28 is met ruim 700 leden en 200 vrijwilligers de grootste sportvereniging in Hasselt. Olympia’28 is als vereniging sterk afhankelijk van vrijwilligers maar ook van sponsoring om de vereniging draaiende te houden. Op dit moment speelt ons 1e elftal in de 3e klasse Oost en ons 2e elftal in de 2e klasse. De doelstelling van ons 1e elftal is om kampioen te worden en te promoveren naar de 2e klasse. Om dit te realiseren is het vreselijk belangrijk om de huidige selectie te behouden en onze eigen jeugd te laten doorstromen. Met name de jeugd is voor ons heel erg belangrijk, want dit zijn immers onze toekomstige 1e  en 2e elftal spelers.  Ook willen wij onze dames / meisjes teams naar een hoger niveau brengen. Dames/meisjes voetbal is de snelst groeiende sport in Nederland.
Hiervoor hebben wij uw financiële steun nodig.
De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Olympia`28 biedt voor verschillende sponsorbedragen diverse mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,
Namens de sponsorcommissie,

Benno Schelhaas
commercielezaken@olympia28.nl
038-4774348

Sponsormogelijkheden:

Bij alle vormen van sponsoring heeft de sponsor toegang tot thuiswedstrijden van het eerste elftal, sponsorevenementen en wordt de sponsor vermeld op de website en in de jaarlijkse presentatiegids.

Bordsponsoring (Olympia regelt het bord en onderhoudt het bord)

01.    Reclamebord langs het hoofdveld van 3.05mt x 0.65mt in de kleur en met het logo van uw bedrijf  €350,-

02.    Reclamebord langs het trainingsveld/kunstgrasveld 3.06 x 0,65mt of een extra bord langs het hoofdveld € 200,-

03.    Reclame op de kleedkamerdeur, wij voorzien een van de kleedkamerdeuren met uw logo. € 75,- voor buitendeur € 45,- voor binnendeur.

04.    Reclamebord op onze reclamezuil bij entree van het sportpark € 75,-

Kledingsponsoring (Olympia regelt de kleding en de bedrukking met uw logo)

01.    Sponsoring jeugdelftal t/m E Shirtreclame, trainingspakken en tassen € 600,-/jaar (11 tenues)

02.    Sponsoring jeugdelftal vanaf D Shirtreclame, trainingspakken en tassen € 995,-/jaar (16 tenues)

03.    Sponsoring seniorenelftal Shirtreclame, trainingspakken en tassen € 1200,-/jaar (16 tenues)

Alle sponsorafspraken zullen contractueel worden vastgelegd, waarbij wij uitgaan van een minimale duur van 4 jaar met een optie tot verlenging.

 

Presentatiegids, elk seizoen brengt voetbalvereniging Olympia’28 een presentatiegids uit dat professioneel in full colour wordt gedrukt. De oplage is circa 3600 stuks en wordt verspreid onder leden, sponsoren en diverse andere bedrijven. Daarnaast wordt het blad ook gebruikt om mee te geven aan bezoekende clubs, nieuwe leden en andere geïnteresseerden. De presentatiegids komt ook digitaal op onze website te staand, zodoende is het bereik nog groter en zal uw advertentie veel lezers bereiken. Tarieven;  Hele pagina (A4): € 395,Halve pagina (½ A4): € 195,Kwart pagina (½ A4): € 125,
Wedstrijdbal 1e elftal, waarbij uw bedrijfsnaam wordt vermeld in het programmablad en tevens wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie voor aanvang van de wedstrijd. € 150,-

Sponsoring op website De website van Olympia’28 heeft een professionele uitstraling en heeft gemiddeld 10.000 vertoningen per maand. Een uitstekende mogelijkheid om uw naamsbekendheid te verhogen bij een groot publiek. Een mogelijkheid is om uw advertentie via een banner op www.olympia28.nl te plaatsen. U zorgt voor aanlevering van de banner of tekst, logo en andere relevante zaken en wij zorgen voor plaatsing op onze website. Tarieven 1 maand: € 50  2 maanden € 90, 6 maanden € 250,1 jaar € 450. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om publiciteit te krijgen via onze website via vermelding van een actie, een link, etc. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen.

Narrowcasting, Olympia’28 heeft in de kantine en bij het wedstrijdsecretariaat schermen hangen. Wij presenteren hier wisselend nieuws en advertenties van onze sponsoren. Ook  uw logo, advertentie of banner kunnen wij weergeven. Uw reclameboodschap verschijnt gedurende 40 weken ruim 2000 keer full-screen.  Prijs per jaar voor de advertentie € 125,-. Wilt u elke week een aangepaste advertentie dan rekenen we hiervoor een meerprijs.

 

Dit zijn onze standaardpakketten na overleg zijn ook andere vormen van sponsoring mogelijk.