JOO JOOS's

Jo-JOO's

Voor onze jongste jeugd wordt er elke zaterdag van half 10 tot ongeveer half 11 training gegeven. Alle jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar mogen hieraan meedoen. Dit is geheel vrijblijvend. Deze trainingen worden verzorgt door Cor van der Klocht. En wordt gegeven op het kleine kunstgrasveld.

JOO trainingen/ Voetbalschool v.v.Olympia'28

Onder begeleiding van 4 deskundige trainers krijgen de categorieën Jo7 t/m Jo10 een extra trainingsmoment. Het viertal word elke week aangevuld met twee trainers van de teams die deelnemen aan de voetbalschool. Dit zal roulerend gebeuren, zodat iedereen betrokken blijft. De training zal plaatsvinden op het hoofdveld. Ook is er voor de ouders / toeschouwers de mogelijkheid om tijdens het kijken wat te drinken te krijgen.

 Het initiatief is in overleg met de jeugdcommissie en alle trainers van de Jo7 t/m de Jo10 in het leven geroepen. Het doel is om het talent in onze jongste jeugd tot uiting te laten komen door middel van een gezamenlijke training, waar de focus ligt op; veel effectieve speeltijd met bal, uitdagende leersituaties en bovenal plezier. Dit in kleine groepjes, onder begeleiding van zes gedreven en kundige trainers.

Iedereen is dan ook van harte welkom om vrijdagavond te komen kijken. Per categorie wordt er vrijdag op de onderstaande tijden getraind:

Jo7 / Jo8 / Mo9: 17.00 uur - 18.15 uur
Jo9 / Jo10: 18.15 uur - 19.30 uur