JOO JOOS's

Wat is Club JOO

Club JOO is een club die binnen de vereniging actief is voor de jeugd. Club JOO organiseert 1 a 2 keer per jaar een evenement voor alle jeugdleden. Ook probeert Club JOO zoveel mogelijk te investeren in de jeugd. Dit kan alleen met Hulp van de donateurs.

Jo-JOO's

Voor onze jongste jeugd wordt er elke zaterdag van half 10 tot ongeveer half 11 training gegeven. Alle jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar mogen hieraan meedoen. Dit is geheel vrijblijvend. Deze trainingen worden verzorgt door Cor van der Klocht. En wordt gegeven op het kleine kunstgrasveld.

 

JOO trainingen

 

Deze trainingen worden op woensdagmiddag gegeven o.l.v. Bert Heldoorn. De trainingen zijn voor de JO9 en de JO11. Deze trainingen staan geheel in het teken van het ontwikkelen van jeugd voor de toekomst. Deze trainingen zijn voor onze leden. Maar ook voor jongens en meiden die kennis willen maken met voetbal.

 

Donateurs

Club JOO is opzoek naar donateurs. Als donateur van club JOO invensteert u in de jeugd van v.v. Olympia’28. Club JOO heeft als doelstelling middelen in zamelen en deze te beheren en investeren in de jeugd van Olympia’28. Draag ook bij aan de jeugd van Olympia’28 en wordt donateur! Momenteel hebben we bijna 50 donateurs. Club JOO is altijd op zoek naar nieuwe donateurs. Voor € 12,50 per kwartaal of € 50,-- per jaar ben je donateur van de Club JOO!

Wilt u donateur worden vul dan onderstaand formulier in en lever hem in. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via olympia28.clubjoo@gmail.com . Ook is het altijd mogelijk om één van ons aan te spreken. 

 

Bianca Veltman, Daphne Slaghter en Hanneke Haasjes