Zaterdag tegen Rouveen, aanvang 17:00

26-9-2022

Aanstaande zaterdag staat de streekderby Olympia’28 – SC Rouveen op het programma. Deze eerste competitiewedstrijd thuis zal om 17:00 aanvangen. Er staan op het sportpark diverse festiviteiten gepland rondom deze ‘Stadswegderby’.

Zo is er de eerste sponsorenmiddag/avond van het seizoen. Hierbij zal ook de presentatiegids 2022-2023 uitgereikt worden. Vanaf 16:30 zijn er broodjes braadworst te verkrijgen. Supporters en bezoekers kunnen het avondeten thuis dus overslaan. Tevens zal er een verloting zijn. Als kers op de taart volgt na de wedstrijd vanaf 18:45 muzikale gezelligheid. Zanger Nick Brinkhuis en DJ Julian Snijder zullen dit feestelijke slotakkoord verzorgen.

De wedstrijd tegen SV Rouveen belooft een spannende wedstrijd te worden. In het verleden stond dit affiche al vaak garant voor spektakel. Olympia’28 is de competitie goed begonnen met een 0-4 overwinning op VV Avereest. Rouveen startte met een nederlaag tegen Dieze West. Rouveen werd afgelopen seizoen overtuigend tweede in de competitie met de Hasselters en zal dus een zware tegenstander zijn. Olympia’28 kan hierbij natuurlijk alle support gebruiken. Dus wees welkom op het sportpark voor support en gezelligheid!