Willard Visscher vertrekt bij Olympia’28

09-6-2021

Willard Visscher keert terug naar zijn jeugdclub ’s-Heerenbroek. Hiermee komt er na 4 seizoenen een einde aan zijn dienstverband bij Olympia’28. De creatieve middenvelder ontwikkelde zich in deze periode tot een belangrijke speler. Willard: “Het was geen gemakkelijke keuze.”

In 2017 kwam Willard over van ’s-Heerenbroek waar hij tot dan zijn hele voetballeven had gevoetbald. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde graag een niveautje hoger proberen.” Dat dat niveautje hoger geen probleem was, werd snel duidelijk. Als spelverdeler, spelend op 6 of 10, werd hij een belangrijke en gewaardeerde schakel in het eerste. De eerste 2 seizoenen werd Willard verkozen tot ‘speler van het jaar’. Afgelopen seizoen werd hij onder Hans Roeland ook aanvoerder, nadat hij het jaar ervoor al reserve-aanvoerder was geweest.  

De keuze voor een terugkeer naar ’s-Heerenbroek was een lastige om te maken. “Veel van mijn vrienden voetballen bij ’s-Heerenbroek, ook in het eerste elftal. Het is daarbij ook de club waar ik altijd gevoetbald heb. Op een gegeven moment ga je dan toch denken. Het was geen gemakkelijke keuze. Uiteindelijk voelde dit toch het beste voor mij om te doen.” Op zijn periode bij Olympia’28 kijkt Willard met een goed gevoel terug, ondanks dat hij stiekem nog had gehoopt met het team de stap naar bovenin de 3e klasse te kunnen maken. “Ik kijk terug op een mooie 4 jaar in Hasselt met ook een leuke spelersgroep. Daar ga ik zeker aan terug denken.”