WIJC B2 - Olympia'28 B2

12-10-2013

Olympia B2 vertrok zaterdag om 12.30 naar Horst om daar om 14.00 de wedstrijd te spelen tegen WIJC B2 .

 

 Olympia B2 vertrok zaterdag om 12.30 naar Horst om daar om 14.00 de wedstrijd te spelen tegen WIJC B2 . Aldaar aangekomen bleek de wedstrijd een half uur later te beginnen dan gepland vanwege uitloop in de voorgaande wedstrijden. Een langdurige warming-up was het gevolg.
Vandaag hadden we als gastspeler Robin Westenberg van B1, die wedstrijdritme moest opdoen na een polsblessure.
Er ontspon zich een spannende wedstrijd, waarbij beide ploegen kansen kregen. De eerste helft bleef het 0-0. Onze nieuwe keeper Wilco ter Wee had een prachtige safe, waarbij hij het doel uitstekend verkleinde en de aanvaller die alleen op hem afkwam dwong de bal naast het doel te schieten.
De 2e helft werd het voetbal beter en tikte B2 beter dan WIJC. Olympia kreeg de betere kansen waarbij Hano Hedro een enorme handenbinder was voor de verdediging van WIJC.
Even later brak Robin door de verdediging en scoorde de 1- 0. Hierop probeerde WIJC van alles om weer in de wedstrijd te komen. Het centrale duo op het middenveld Bob Monsma en Sander Laarman heersten echter. Onze voorstopper Dylan Berghuis werd nog 5 minuten uit het veld gestuurd na commentaar op de leiding.
Ondanks dat de ploeg nog met 10 man kwam te staan wisten ze de overwinning uit het vuur te slepen.