Week van de scheidsrechter

10-10-2019

Van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 oktober is het de week van de scheidsrechter. Bij Olympia’28 willen wij hier graag zaterdag 12 oktober bij stil staan. Dit willen wij doen door zaterdag een kleinigheidje,  mede gesponsord door Tasttoe,  te overhandigen aan onze scheidsrechters.

Natuurlijk  mogen  jullie zelf de scheids ook bedanken. Wees in elk geval, zoals altijd, vriendelijk tegen de scheidsrechters, bedank ze na de wedstrijd en geef ze eventueel een opbouwend advies, zodat ze  een volgende wedstrijd mogelijk nog beter kunnen fluiten.

Alle scheidsrechters die wij bij Olympia hebben,  doen dit vrijwillig en zorgen ervoor dat iedereen heerlijk kan genieten van het spel dat voetbal heet. Laten wij er dan met ons allen voor zorgen, in en naast het veld, dat de scheidsrechters genieten van het fluiten.

Mocht jezelf denken, ik wil zelf wel een keer een wedstrijd fluiten om te zien of het iets voor je is. Laat het ons weten en spreek ons aan bij de club, of mail naar scheidsrechtersolympia28@gmail.com

 

Vriendelijke groet,

Scheidsrechtercommissie

Henriette van Milgen

Marjan van Assen

Andries Hamstra

Elco Wursten