Wederom verlies door treffer in blessure tijd

06-4-2019

Olympia'28 is afgelopen zaterdag tegen een nieuwe nederlaag aangelopen. Dit maal was het CSV'28 wat met de punten vertrok uit Hasselt. Ondanks meerdere kansen kreeg de ploeg uit Hasselt in de blessuretijd een treffer tegen.

Het zijn belangrijke weken die aanbreken voor de Hasseltse formatie. Deze middag treedt men aan tegen CSV'28 uit Zwolle. De ploeg uit Zwolle speelt de laatste periode prima en dit is ook terug te zien in de wedstrijd van vandaag. Het is Olympia'28 wat als eerst gevaarlijk weet te worden deze middag via Erik v.d. Kolk maar hij ziet zijn kopbal gekeerd worden op de doellijn.

Aan de andere zijde is het CSV'28 wat via de counter er gevaarlijk uit weet te komen en een grote kans krijgt om op voorsprong te komen. Gelukkig voor de Hasselters wordt deze bal niet goed ingeschoten en verdwijnt deze naast het doel. Na 33 minuten is het Olympia'28 wat de uitgelezen kans krijgt om op voorsprong te komen. Jeffrey v.d. Belt kan de bal van dichtbij binnenschieten maar ziet zijn schot verdwijnen over het doel. Ondanks dat beide ploegen nog kleine kansen krijgen gaat men rusten met een 0-0 tussenstand.

In de tweede helft zien we minder kansen dan in de eerste helft. In eerste instantie is het Willard Visscher die het probeert vanaf twintig meter maar zijn schot gekeerd ziet worden. Een paar minuten later is het invaller Valery Leusink die het probeert maar ook hij ziet zijn goed geplaatste schot gekeerd worden door de doelman van CSV'28. Om toch de drie punten in Hasselt te houden probeert de ploeg van trainer Jarrisch Keizer via v.d. Kolk om voorin toch nog iets te forceren. In de 88e minuut lijkt dit bijna te lukken maar het is wederom de CSV'28 goalie die zijn doel schoon houdt. In de blessuretijd is het toch CSV'28 die met de drie punten naar huis gaat. Een steekpass vanaf het middenveld komt terecht bij de buitenspeler die de bal breed kan leggen op CSV-speler Dewi Speek. Voor hem is het een koud kunstje om de bal in het lege doel te schuiven.

Volgende week speelt Olympia'28 een uitwedstrijd tegen koploper ZAC.