Voetbalschool Olympia'28

22-2-2020

Voetbalschool V.v. Olympia'28 gaat van start

Het is bijna zo ver! Over twee weken, op vrijdag 28 februari gaat de voetbalschool van start. Onder begeleiding van Stan Roosken, Bert Heldoorn, Patrick Reuvekamp en Bas Roosken krijgen de categorieën Jo7 t/m Jo10 een extra trainingsmoment. Het viertal word elke week aangevuld met twee trainers van de teams die deelnemen aan de voetbalschool. Dit zal roulerend gebeuren, zodat iedereen betrokken blijft. De training zal plaatsvinden op het hoofdveld. Ook is er voor de ouders / toeschouwers de mogelijkheid om tijdens het kijken wat te drinken te krijgen.

 

Het initiatief is in overleg met de jeugdcommissie en alle trainers van de Jo7 t/m de Jo10 in het leven geroepen. Het doel is om het talent in onze jongste jeugd tot uiting te laten komen door middel van een gezamenlijke training, waar de focus ligt op; veel effectieve speeltijd met bal, uitdagende leersituaties en bovenal plezier. Dit in kleine groepjes, onder begeleiding van zes gedreven en kundige trainers.

Na een aantal maanden voorbereiding kijken wij ontzettend uit naar de start. Iedereen is dan ook van harte welkom om vrijdagavond te komen kijken. Per categorie wordt er vrijdag op de onderstaande tijden getraind:

Jo7 / Jo8 / Mo9: 17.00 uur - 18.15 uur
Jo9 / Jo10: 18.15 uur - 19.30 uur

 

Hoofd Jeugdopleiding