Vacature bestuurslid voetbalzaken update.

07-3-2020

Misschien is het aan jullie aandacht ontsnapt, maar Olympia’28 mist nog steeds het bestuurslid voetbalzaken. Het gemis van juist dit type bestuurslid, drukt elke week zwaarder op de schouders van de overige 6 bestuursleden.

De afdeling “voetbalzaken runnen”  doe je er niet zomaar even bij, naast je bestuursfunctie als penningmeester, secretariaat, terrein en materiaal, kantine en gebouwen, pr en communicatie, commerciële zaken of voorzitter. Daar is deze functie, binnen een voetbalvereniging, te belangrijk voor.

Het kan toch niet zo zijn dat er binnen de lijnen van onze vereniging niet 1 persoon is , die deze verantwoordelijke functie binnen het bestuur wil oppakken.We kunnen het ons als voetbal vereniging niet veroorloven dat we het zonder een bestuurslid voetbalzaken moeten stellen. Dat voetbal is namelijk wel het middelpunt van onze vereniging en verdient daarom ook een bestuurslid , met kennis van voetbalzaken, in het bestuur.

Mocht U interesse hebben of meer info willen hebben, schiet dan 1 van de bestuursleden aan of reageer via voorzitter@olympia28.nl

Namens het bestuur van Olympia’28, Martien Wursten