Uitslag JCV D'vaart o21 - Olympia'28 o21: 4-1

09-3-2016

 

Dinsdagavond 8 maart a.s. staat er om 20.00 uur te Dedemsvaart een belangrijke wedstrijd gepland voor het Olympia’28 O21 elftal. Tegen koploper JVC Dedemsvaart moet er een goed resultaat behaald worden om nog uitzicht te houden op het Beltona Beloften Eindtoernooi, welke op zaterdag 4 juni 2016 wordt gehouden te Enschede.

Met nog twee poulewedstrijden te gaan staat Olympia’28 op een tweede plaats, dit achter JVC Dedemsvaart en vóór achtervolger Noordscheschut. De poulewinnaars en de zes beste nummers twee (van de in totaal 10 poules) plaatsen zich voor het eindtoernooi.

De vorige wedstrijd tegen JVC Dedemsvaart werd met 4-6 verloren. Een waar doelpuntenspektakel, echter punten leverde het niet op. Zaak om deze nederlaag recht te zetten komend duel. Support is welkom, altijd mooi om talenten aan het werk te zien die over een aantal jaar een bepalende rol in het 1e elftal moeten gaan spelen. Doelpunten zijn gegarandeerd aangezien er gemiddeld minimaal driemaal per duel gescoord wordt door de Hasseltenaren.

(houd teletekst goed in de gaten i.v.m. mogelijke afgelasting vanwege het weer)