Twin Game Competitie voor JO7

24-6-2019

Door de  nieuwe pupillenplannen van de KNVB wordt vanaf het seizoen 2017-2018 geen competitie meer georganiseerd voor de Jeugd Onder 7 jaar (JO7). En dat is jammer.

Daarom is er een Twin game competitie opgezet voor de JO7, waarbij 2 teams van 4 spelers gaan spelen tegen 2 teams van 4 spelers van een andere vereniging. Hierbij spelen beide teams 2 wedstrijdjes van 20 minuten tegen de beide teams van de tegenstander. Dit speelt zich af op een klein veldje, met kleine goaltjes, zonder keepers en een spelbegeleider.

De Twin game competitie wordt georganiseerd vanuit BeQuick, ZAC en HTC. Het grote voordeel is dat je speelt tegen clubs in de omgeving, zoals Zwolle, Kampen en Wilsum.

Afgelopen seizoen is Olympia ook begonnen met de Twin game competitie JO7 wat  zeer positief is ervaren. Je ziet de jonge spelers van 5-6 jaar met de wedstrijd groeien en fanatieker worden. De twin game competitie is ideaal om te wennen aan het wedstrijd element. En hoe leuk is het om met je team te voetballen bij de andere verenigingen.  Is je zoon of dochter 5 jaar en houd hij/zij van voetballen, neem contact met ons op.

Met sportieve groet,

 

Eddie van den Berg

Coördinator Olympia'28 JO7

06-52632415