Tempelmantoernooi op twee sportparken

02-8-2020

Tempelmantoernooi S.V. Nieuwleusen op twee sportparken

 

S.V. Nieuwleusen organiseert, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, op dinsdag 18 en zaterdag 22 augustus het traditionele Tempelman-toernooi. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.
Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62 uit Dalfsen, O.Z.C. uit Ommen, Olympia ’28 uit Hasselt en S.V. Nieuwleusen. Om het publiek te spreiden i.v.m. het Corona-virus wordt het toernooi op twee sportparken gespeeld: Sportpark Gerner in Dalfsen en Sportpark ’t Klaverblad in Nieuwleusen.
De eerste wedstrijden worden op dinsdag 18 augustus om 19:00 uur gespeeld. Dan ontmoeten S.V. Nieuwleusen en O.Z.C. elkaar op sportpark ’t Klaverblad en in Dalfsen wordt de wedstrijd A.S.C’62 – Olympia’28 gespeeld. A.S.C. ’62 speelt zaterdag 22 augustus om 14.30 uur in Dalfsen tegen O.Z.C. en S.V. Nieuwleusen speelt dan op ’t Klaverblad tegen Olympia’28
Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en één punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een extra punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Er kan doorlopend worden gewisseld en er is geen maximum aan het aantal wissels.