Team van de week JO9-1

05-12-2018

Ons team bestaat uit de volgende spelers:

Taim Daghman: onze steunpilaar in het doel. Een keeper met fantastische reflexen en een prachtige trap. Jasper Cillessen: “Maak je borst maar nat voor dit aanstormende talent”.

Daan Zielman: onze eigen Mathijs de Ligt. Onder druk blijft deze kanjer altijd rustig aan de bal. Daan moet je 2x passeren!! Een verdediger met een mooie toekomst. Altijd positief, ook als het even tegenzit.

Koen “Kampioen” van der Werf: deze hardwerkende spits heeft een mooie zuivere trap in de benen. Een goede dribbelaar welke steevast een doelpuntje meepikt.

Milan Steenbergen: Een zeer hardwerkende middenvelder die nooit opgeeft. Milan heeft oog voor de vrije man. Ajax: zoeken jullie al een opvolger voor Frenkie de Jong? Kom dan maar gauw eens kijken.

David Tichelaar: Onze rots in de branding. Een prima mandekker die zijn tegenstander niet uit het oog verliest. Groot en sterk in de duels. Hij kijkt vast veel naar Virgil van Dijk!!

Justin “Messi” van der Sluis: Bijna niet van de bal te krijgen. Justin wisselt een mooie techniek af met een prachtige trap en een goed overzicht. Justin scoort daarnaast ook regelmatig. Een echte nummer 10!!

Tim Eshuis: Deze blonde pijl heeft oog voor de ruimte. Tim voelt aan waar de bal gaat komen en schiet vanaf de linkervleugel naar binnen om dan al klaar te staan om de bal het laatste zetje in het doel te geven. Na zijn doelpunten viert hij op zijn eigen manier zijn feestje wat voor hilarische taferelen zorgt.

Jonas van Dalfsen: Onze eigen Dries Mertens. Klein van stuk maar erg snel aan de bal. Jonas heeft een mooie techniek en hij weet waar zijn medespelers staan. Een echte teamspeler die regelmatig zijn doelpuntjes meepikt. Wellicht een toekomstig Nederlands of Fins international. Lukt het niet met voetballen dan kan hij het altijd nog met ijshockey proberen.

André van der Sluis en Edwin Zielman zijn de trainers van dit sterren ensamble. En Ewoud Eshuis is samen met Andre van der Sluis op zaterdag de leider van dit team. Als Ewoud of Andre niet aanwezig zijn, dan wordt de rol opgepakt door 1 van de andere vaders.

We voetballen dit seizoen in de wedstrijdkleding van onze sponsor Lease Nederland.
Lease Nederland is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de financiële markt. Sinds 1986 actief in de verstrekking van lease contracten en consumptieve financieringen. Lease Nederland is volledig onafhankelijk, zo is Lease Nederland in staat te allen tijde u een passend financieringsvoorstel te verstrekken. Lease Nederland werkt samen met nagenoeg alle aanbieders op de Nederlandse markt. De ervaren kredietspecialisten kunnen u op alle fronten ondersteunen en met u meedenken om tot passende oplossingen te komen.  Als u deskundig en discreet advies wil inzake uw particuliere geldleningen: LEASE NEDERLAND