Slomp&De Graaf blijft hoofdsponsor jeugdopleiding

23-7-2021

Slomp & De Graaf Regiobank heeft verlengd als hoofdsponsor van de jeugdopleiding van Olympia’28. Tevens zal zij als shirtsponsor op de voorzijde van de nieuwe jeugdsublimatieshirts prijken. Broers Bert en Mathijn Slomp tekenden het opgewaardeerde contract op het hoofdveld tijdens de lancering van het nieuwe jeugdshirt.

Slomp & De Graaf is een onafhankelijk financieel advieskantoor en daarnaast zelfstandig adviseur Regiobank. Zij zetelen inmiddels al weer ruim 25 jaar in het huidige pand aan de Nieuwstraat. Slomp & De Graaf adviseert over hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Als onafhankelijk kantoor beschikken zij over een ruim aanbod. Daarnaast kan je er volledig bankieren via de Regiobank. De jeugd kan voor sparen en financiële bewustwording ook goed terecht bij de sponsor met producten als ‘Zilvervloot Sparen’ en ‘Rekening Jongwijs’.

Bert: “We hebben altijd een positief gevoel overgehouden aan de sponsoring van Olympia’28. De jeugd verdient het om te kunnen sporten. Het is gezond en geeft verbinding. We vinden het leuk om hier als bedrijf een bijdrage aan te leveren.”

 

Website: https://www.slomp-degraaf.nl/