Selectie rond, Olympia'28 zet in op eigen jeugd

19-6-2021

Olympia’28 is blij te kunnen melden dat de selectie voor het aankomende seizoen rond is. Zowel het eerste als tweede elftal krijgen een grote impuls door overgang van talentvolle jeugdspelers. Gezien de ontwikkeling van een aantal spelers is zelfs besloten een viertal nu eerstejaars JO19-spelers vervroegd over te laten gaan naar het eerste.  

Ruben Willems, Bram Haasjes, Thijmen van den Berg en Henk van den Berg (op de foto van links naar rechts) zijn de 4 jeugdspelers die deze stap gaan maken. Dit past fraai binnen de ambitie van de vereniging om eigen talentvolle jeugd de kans te geven. Jordi van den Bosch, namens de technische commissie, is dan ook verheugd over de ontwikkelingen. “We zetten maximaal in op de ontwikkeling van onze jeugd. Dit d.m.v. een goede jeugdopleiding en alles wat daarbij komt kijken. Dat we deze 4 zeer talentvolle jeugdspelers vervroegd deze stap kunnen laten zetten is daar een schitterend voorbeeld van. Dit komt de ontwikkeling van de spelers ten goede en past ook geweldig binnen de doelstelling en ambitie die we als Technische Commissie en vereniging voor ogen hebben.” Ook verder vooruitkijkende is de Technische Commissie hoopvol. Van den Bosch: “Ook voor de toekomst zien we nu een groot aantal talenten binnen onze jeugd zich erg goed ontwikkelen. Als dat doorzet kunnen we ons ‘vlaggenschip’ van een goede kwalitatieve boost blijven voorzien.”

Na een vreemd en moeilijk seizoen hoopt de vereniging komend seizoen de supporters weer in groten getale te mogen verwelkomen.