Professionele hulp voor Olympia’28

23-9-2019

Zaterdag 21 september gaat sowieso de boeken in als een mooie dag. Is het misschien niet vanwege de positieve voetbal uitslagen van Olympia’28, of dan wel vanwege het mooie nazomer weer, dan is het dat wel vanwege een bijzonder spontane sponsorbijdrage.

Zoals jullie natuurlijk wel opgemerkt hebben, wordt aan het onderhoud van ons terrein echt heel veel vrijwilligerstijd besteed. Het onderhoud is nu eenmaal erg arbeidsintensief. Een gedeelte van dit arbeidsintensieve werk wordt machinaal gedaan. Het afgelopen jaar is er op dat gebied al een behoorlijke stap voorwaarts gezet door middel van de aanschaf van een accu heggeschaar en een kleine handige cirkelmaaier. Daarnaast heeft de onderhoudsploeg ook een bosmaaier in gebruik welke eigenlijk niet meer geschikt is voor het vele werk wat er mee uitgevoerd moet worden . Te denken valt daarbij aan het maaien van de grasranden onder de vele meters omheining, bosranden etc. Het vele werk moet wel gebeuren en het gebeurt bovendien ook nog door een steeds kleiner wordende groep vrijwilligers. Tussen haakjes, het bestuur zou graag zien dat deze groep versterking krijgt van een nieuw aantal vrijwilligers zodat straks ook in deze groep weer gezegd kan worden dat vele handen ligt werk maken. ( Wilt U zich aanmelden of meer info, schiet dan Marco Reuvekamp even aan of stuur een mailtje naar terreinenmateriaal@olympia28.nl of app naar 0648590200  )

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten , behoort het groot onderhoud van sportvelden  ( oa Swift, Reaal, Bas, ASVD ) tot de beroepsmatige werkzaamheden van onze voorzitter. In deze functie heeft hij de beschikking over professionele Stihl apparatuur en daarmee kan op een vrij makkelijke en prettige manier heel veel werk verzet worden. Het leek hem dus ook een goede zaak als Olympia’28 de beschikking zou krijgen over dezelfde professionele hulp. Stap 1 was een goedgesprek met zijn vestigingsleider van Donkergroen in Dronten, www.donkergroen.nl .Die adviseerde hem rechtstreeks contact op te nemen met Van der Poel Bosbouwartikelen B.V. , www.poelonline.nl huisleverancier voor Donkergroen van Lease Stihl  kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen etc. O ja, misschien zit er ook wel een stukje sponsoring in van de kant van Donkergroen. Navraag naar de prijs van een 2e hands bosmaaier bij onze landelijke Stihl dealer, leverde een aanschaf bedrag op van 500-600 euro. Na uitgelegd te hebben dat ik al vele jaren een zeer tevreden Stihl gebruiker ben en in het kort heb verteld wat mijn functie is binnen Olympia’28 en waarom ik mij aan het orienteren ben naar een 2e hands Stihl, kwam ook van der Poel met een sponsoraanbod .

Beide firma’s sponsoren samen de complete aanschaf van deze Stihl bosmaaier. SUPER!

Afgelopen zaterdag 21 september vond tijdens de laatste minuten van de 3e helft de overhandiging plaats van de 100% gesponsorde Stih l aan het bestuurslid terrein en materiaal, Marco Reuvekamp.

Donkergroen en Van der Poel, namens de v.v.Olympia’28 bedankt voor deze super sponsoring.