Presentatiegids Olympia’28 uitgereikt

04-10-2021

Afgelopen zaterdag is de presentatiegids van Olympia’28 voor seizoen 2021-2022 uitgereikt. Voor de thuiswedstrijd tegen Zwolsche Boys ontving burgemeester Eddy Bilder het eerste exemplaar in het sponsorhome uit handen van Rik Winter. Deze week wordt de gids aan huis bezorgd in Hasselt.

De 19e jaargang van de presentatiegids bevat naast interviews en verhalen ook een bijdrage van de burgemeester zelf. Bilder nam na ontvangst kort het woord. Hierbij sprak hij uit blij te zijn dat er weer gevoetbald kan worden en benoemde hierbij ook het sociale belang van de voetbalvereniging. Het tweede exemplaar nam Harmen Knol in ontvangst namens hoofdsponsor Knol Bouw.

Mocht u onverhoopt de presentatiegids deze week niet op de mat krijgen (bijvoorbeeld omdat u buiten Hasselt woont), kunt u deze vanaf zaterdag 9 oktober ophalen in de kantine aan de bar. Mocht ophalen niet lukken of lastig zijn, dan kunt u een mail sturen naar presentatiegids@olympia28.nl met uw naam en adres. Dan zal de gids alsnog bezorgd of toegestuurd worden.