Olympia28 VR1 - ASC62 VR3

06-11-2014

Tijd om na te denken hoe koud het is kan de keeper van ASC’62 niet want na 5 minuten spelen is er al een kans voor Inge! Daarna een kans van Elisabeth Selderhuis

 

6 november 2014, 19:45

Na een goed gesprek met leider J ten Wolde en team gaan we beginnen op deze koude donderdag (5 graden) avond. Tijd om na te denken hoe koud het is kan de keeper van ASC’62 niet want na 5 minuten spelen is er al een kans voor Inge! Daarna een kans van Elisabeth Selderhuis maar die is voor de keeper. Na wat tikkie takkie voetbal krijgt Dunja Mekkelholt een grote kans, net naast. Olympia blijft goed overspelen, dit is te zien op de groene velden van Olympia. Kans na kans. Na een tijdje te hebben gespeeld zie we langs de lijn vele supporters. Dit word zeer gewaardeerd! Zo! Sanne ten Kate wordt neergehaald maar geen vrije trap. ASC’62 krijgt een kans nadat ze mochten doorspelen. Karin Post die in de goal staat, gaat er op maar helaas, 0-1. Olympia en ASC krijgen energie, beide willen ze scoren. Dan krijgt Elisabeth de bal, en met een kans schot, raakt ze de paal. Inge Overgoor komt van links en krijgt hem bij Anne Wil Aalberts. Wat een kans. Even later weer een kans voor Olympia, Elisabeth schiet de bal voor het doel langs maar Manuela Prins kan hem er niet inglijden. Dan krijgt ASC een kans maar Karin Post houd hem tegen. Er volgt een lichte blessure aan de kant van de thuisploeg en hierna word er gewisseld. Na even niet opletten schiet Elisabeth Selderhuis hem tussen de palen! 1-1! Zo nu en dan komt ASC op de helft van Olympia, en zodra ze een kans krijgen ligt de bal in het net, 1-2. Met een wissel aan de kant van Olympia staat Kylee van Loon er fris in. Olympia laat het niet bij de 1-2. Manuela Prins word er op uit gestuurd, schiet hem op Elisabeth, neem hem aan en daar is de 2-2! Gelijk na de aftrap weer een kans voor Olympia, van Kylee van Loon. De bal komt terug het veld in. Elisabeth Selderhuis kapt een speler uit en bam! Daar is de 3-2. Er komen nog een aantal kansen voor Olympia maar de 4-2 wacht nog even op zich. Lekker de kleedkamer in voor een bakkie thee.

RUST

De 2e helft begint Olympia vol goede moed want we weten hier moeten we 3 punten pakken. En dat is te merken! 2 minuten na de aftrap is het 4-2! Elisabeth Selderhuis speelt een paar spelers uit en maakt zo het 4e doelpunt van de avond voor Olympia! Amper 3 minuten later is het weer raak voor Elisabeth! 5-2 voor Olympia. Dit is een wedstrijd met veel doelpunten. En het is weer raak! In de 56e minuut is het opnieuw Elisabeth die scoort met behulp van de keeper die hem er in tikt. 6-2! Olympia zit lekker in het spel en gaat de 3 punten nou niet meer weggeven. Doelpunt! 7-2! Deze goal mag op naam van Inge Overgoor! Een paar minuten lijkt ASC terug te komen met een doelpunt maar Maaike Mos voorkomt dit met een goeie redding. Even later is er weer een kans voor ASC maar gelukkig gaat de bal net naast. Maar dan is het toch raak voor ASC en ze brengen de stand op 7-3. Er volgen nog een aantal corners voor Olympia maar dat brengt geen gevaar bij het doel van ASC. 8 minuten voor tijd is het dan toch weer raak, 8-3 door Elisabeth! Nu lijkt het wel gedaan zou je denken, maar ASC en Olympia krijgen beide nog goeie kansen. Na 90 minuten fluit de scheids af en is de eindstand 8-3.