Olympia’28 onderuit tegen CSV’28

11-9-2022

Olympia’28 heeft de bekerwedstrijd thuis tegen CSV’28 met 1-3 verloren. In een redelijke eerste helft verzuimden de Hasselters afstand te nemen, waarna een zwakke tweede helft werd afgestraft door de bezoekers.

Patrick Reuvekamp schoot Olympia’28 in de 16e minuut prachtig op voorsprong. Zijn vrije trap vanaf ruim 25 meter vloog hard in de rechter bovenhoek: 1-0. Na een paar minuten stond de gelijkmaker al weer op het bord: 1-1. In het restant van de eerste helft was Olympia’28 de bovenliggende partij. Goed uitgespeelde aanvallen leverden diverse kansen op, maar de aanvallers vergaten deze te promoveren tot een doelpunt.

De tweede helft kende een ander gezicht. CSV’28 kwam in de 62e minuut, op de rand van buitenspel, op 1-2. Olympia’28 kwam vervolgens niet meer tot het aanvalsspel en de kansen van de eerste helft. Op een enkele inzet van Snijder en een kopbal van Hamstra na waren er van Hasselter zijde vrijwel geen doelpogingen. In blessuretijd maakte CSV’28 het af: 1-3.

Na twee bekerwedstrijden heeft Olympia’28 nu 1 punt na het doelpuntloze gelijkspel vorige week uit bij Swift ’64. Volgende week speelt Olympia’28 haar laatste bekerwedstrijd thuis tegen Noord Veluwe Boys.

Foto's wedstrijd (gemaakt door Jan Bruins):
Klik hier