Knol Bouw door als hoofdsponsor

16-7-2021

Knol Bouw blijft ook de komende 3 jaar hoofdsponsor van Olympia’28. Het hoofdsponsorschap is uitgebreid met medesponsoring van het sublimatieshirt waar de gehele jeugd in gaat spelen.

Knol Bouw is als groot bouwbedrijf actief in de utiliteits- en woningbouw. Hierbij realiseren zij een grote diversiteit aan projecten. Knol Bouw is vooral regionaal actief en heeft alleen in Hasselt al meer dan 130 nieuwbouw woningen gebouwd. Maar ook bedrijfsgebouwen en scholen, waaronder de Toermalijn, behoren tot de gerealiseerde bouwwerken. Op dit moment bouwt Knol Bouw de Torenwachters in Hasselt Om de Weede. Binnen het familiebedrijf voert de 3e generatie directie en is de 4e generatie inmiddels ook werkzaam.   

Het bouwbedrijf en Olympia’28 hebben een duurzame relatie. Zo is Knol Bouw al vanaf 2008 hoofdsponsor en bouwde zij het huidige sponsorhome van de vereniging. Ook delen beide het oprichtingsjaar 1928 en de kleur groen. Voorzitter Martien Wursten gaf daarop tijdens de ondertekening de volgende kwinkslag: “Volgend jaar staan we hier weer, en tekenen tot 2029.”

 

Website: www.knolbouw.nl