Kleding inleveren

03-6-2019

Aan alle leiders/begeleiders,

 

Maandagavond 17 juni van 19:30 tot 21:00 kan de kleding ingeleverd worden door de leider. Het verzoek is dan ook dat de leider zorgt voor een complete aanlevering van de kleding. We willen niet dat er door individuele spelers kleding/tassen ingeleverd wordt. Het is voor ons onmogelijk om dan te achterhalen wie zijn kleding niet heeft ingeleverd en we zadelen dan het volgend seizoen weer een ander met een tekort op.

 

Wij vragen om bijgaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en af te geven bij de inname van de kleding. Op het formulier kun je aangeven of je denkt/vindt dat er wat vervangen moet worden. Of er daadwerkelijk vervangen wordt is de beslissing van de kledingcommissie. Ook vernemen we het graag als de kledingmaten zoals nu gebruikt afwijken van de wens. Ook dit scheelt werk in de aanloop naar het volgende seizoen. KLIK HIER VOOR HET FORMULIER.

Voor de leiders die volgend jaar ook weer leider zijn en de kleding bij zich houden het verzoek om bijgaand formulier terug te mailen. Voor de leiders die stoppen het verzoek om op 17 juni de eventuele jassen in te leveren. Trainers die een trainingspak hebben en stoppen ook svp inleveren

 

Mocht je vragen, verbeterpunten of opmerkingen hebben dan vernemen wij het graag.

 

Met vriendelijke groet,

 

Laura Stuurman

Venneke Koudijs

Miranda Mulder