HTC VR2- Olympia28 VR1

05-10-2014

De wedstrijd begon gelijk al goed voor Olympia, we tikten lekker en speelden goed over.

Voor deze week stond de uit wedstrijd tegen HTC op het programma. Al in de vroege morgen (08.30) reisden de dames uut Hasselt af naar Zwolle.
Om 09.30 werd er afgetrapt. De wedstrijd begon gelijk al goed voor Olympia, we tikten lekker en speelden goed over. In de 10e minuut was het dan ook al raak, goal voor Elisabeth Selderhuis! Dit gaf de dames vertrouwen en 5 minuten later werd de bal voorgeschoten door Elisabeth en werd deze mooi ingekopt door Manuela Prins. In de 17e minuut liep Dunja Mekkelholt met de bal van achter in het veld naar voren en werd er in het 16 meter gebied een overtreding op haar gemaakt. Met als gevolg een penalty die ze er zelf mooi in schoot, 0-3! De dames uut Hasselt waren goed opdreef en tikten lekker over, in de 24e minuut was er een mooi schot van Inge Overgoor die helaas net over ging. Nog geen minuut later was het wel raak en Elisabeth maakt de 0-4 ! HTC had weinig tegen het mooie spel van Olympia"28 in te brengen, en in de 27e minuut was het alweer raak, Dunja Mekkelholt maakt haar tweede goal van de wedstrijd en de stand is nu 0-5. Voor de rust werd er in 31e minuut nog een goal gemaakt door Elisabeth, en in de 36e minuut nog eentje door Dunja Mekkelholt Dit bracht de ruststand op 0-7.
Na de rust stonden we weer met opperste concentratie op het veld. We tikten lekker over en de 0-8 zat er aan te komen. Deze kwam in de 49e minuut met een goal van Elisabeth Selderhuis. Er volgden nog een paar mooie kansen voor o.a. Kylee van Loon en Sanne ten Kate maar die gingen beiden helaas net naast. In de 54e minuut scoort Manuela pPrins nog goal met een stift over de keeper heen. 0-9! 10 minuten later was het Elisabeth Selderhuis die de 0-10 maakte en 0-11 werd gemaakt door Dunja Mekkelholt. Tegen het einde van de wedstrijd was het Elsa v/d Wetering die in 82e minuut de bal in het net schoot. De eindstand werd in de 85e minuut beslist door Elisabeth Selderhuis 0-13! Even leek HTC nog te scoren, maar gelukkig was daar Maaike mos (die overigens bijna niks te doen had deze wedstrijd) die de bal tegenhield. Het hele team speelde lekker en goed. We tikten lekker over en speelden ons eigen spel, dit is dan ook wel terug te zien in de uitslag !