Hoofdsponsor tekent bij tijdens eerste thuiswedstr

01-2-2020

Hoofdsponsor tekent bij tijdens eerste thuiswedstrijd

Hoofdsponsor Knol Bouw heeft haar contract met V.V Olympia’28 verlengd met 1 jaar. De handtekening werd afgelopen zaterdagmiddag gezet door directeur Herman Knol en voorzitter van Olympia Martien Wursten. Dit gebeurde op een sponsorevenement voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het vlaggenschip van de vereniging.

Het evenement was opgezet door de nieuwe sponsorcommissie die van dit moment gebruikt maakte om zichzelf en haar nieuwe plannen te presenteren aan alle aanwezigen. De commissie (overgenomen van Benno Schelhaas) bestaat uit 4 nieuwe jongemannen die het sponsorbeleid nieuw leven in willen gaan blazen. Met de contractverlenging heeft Knol Bouw tevens getoond ook deze commissie te willen supporten en hen wat lucht te willen geven met nog een jaar financiële ondersteuning voor de vereniging.

Na dit moment werd onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd gevolgd, die overigens in een 1-1 gelijkspel eindigde.

De sponsorcommissie en de voorzitter willen Knol Bouw en alle andere aanwezige sponsoren bedanken voor hun komst en hen tevens attenderen op de sponsoravond, gepland op 5 maart.