Holland Verzekerd Toernooi zonovergoten succes

07-6-2022

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van het Holland Verzekerd Toernooi plaats in Hasselt. Op sportpark ’t Hoenbroeck was het een drukte van jewelste met om en nabij de 700 bezoekers waaronder 23 voetbalteams. Het stralende weer was fantastisch voor zowel de sportieve strijd op het veld als het feest ernaast. De organisatie kijkt dan ook terug op ‘een waanzinnige dag’.

Aan het voetbaltoernooi voor lagere senioren deden 15 herenteams en 8 damesteams mee uit de regio. In totaal werden er 52 wedstrijden van 22 minuten afgewerkt. Na de poulefase volgde de knock-out fase. De finales werden rond 16:00 gespeeld op het hoofdveld in een sfeervolle ambiance met afgeladen terrassen, muziek en een incidentele rookbom op het veld. Bij de dames ging DESZ 1 met de eerste prijs aan de haal door Rouveen 1 in de finale met 1-0 te verslaan. De herenfinale was een Hasselter onderonsje tussen Heren 3 en Heren 4 van Olympia’28. Heren 4 bleek de sterkste en kroonde zich met een 2-0 overwinning tot toernooiwinnaar.

Naast sportieve strijd waren de terrassen, en later zelfs een deel van het hoofdveld, een decor van gezelligheid. Onder leiding van DJ Tom Zwitser en zanger Danny Heden zat de sfeer er goed en stonden meerdere teams te feesten op de banken.

De organisatie kijkt meer dan tevreden terug op een geslaagde eerste editie van dit toernooi. De basis lijkt dan ook gelegd voor zeker nog vier succesvolle edities de komende jaren, want Holland Verzekerd en Olympia’28 zijn de samenwerking voor deze duur aangegaan. De organisatie wil alle teams, bezoekers en bovenal alle vrijwilligers en sponsor Holland Verzekerd danken voor hun komst en inzet. En hoopt natuurlijk iedereen volgend jaar weer te kunnen verwelkomen.

Foto's (gemaakt door Wim Poelhekken):
Alle foto's van deze dag staan in het fotoalbum op deze website. Hieronder ook alle teamfoto's en foto's van de prijsuitreiking.
Ook staan alle foto's op de facebookpagina van Olympia'28. Hier staan eveneens aanvullende albums met sfeerfoto's gemaakt door Martien Wursten.