Het Regiobank schoolvoetbal toernooi 2019

11-4-2019

De Toermalijn is vandaag als overall winnaar uit de bus gekomen op het school voetbal toernooi.

Het jaarlijks terugkerend festijn werd ditmaal georganiseerd door een nieuwe toernooicommissie , bestaande uit  Ryan Hamstra, Michael Zielman en teamcaptain Bas Roosken. Op de achtergrond werden ze bijgestaan door de voorzitter van de aftredende commissie, Bart van der Steege, na een 12 jarig dienstverband !!!. Bedankt,  Bart en  secondanten, voor al die jaren trouwe vrijwilligersdienst

De jeugdige organisatie verdient een dikke pluim. Ga er maar aan staan als nieuwelingen en probeer dan alles maar eens vloeiend te laten verlopen op zo’n hectische dag. Natuurlijk mag er dan best eens iets vergeten worden.

Bijgestaan door vele vrijwilligers op het gebied van terrein, velden, kantine, inkoop, scheidsrechters, sponsor, materiaal, ehbo , geluid, ICT en wat ik nog vergeten ben te noemen, is het een toernooi geworden waar met veel plezier op terug gekeken kan worden. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren , onder zonnige, droge omstandigheden, kwam uiteindelijk de Toermalijn als winnaar uit de bus. De regiobank schoolvoetbal wisselbeker  werd uitgereikt door Bert Slomp.