Heino vr3 - OLYMPIA'28 VR1

26-10-2014

'hier het steegje doorlopen dan een eind rechtdoor en dan een keer links afslaan' nou dat was nog een best stuk lopen.. Je wilt niet weten hoe dat veld eruit zag!

25 oktober, 15:00
Na 2 weken geen wedstrijd gevoetbald te hebben was het weer eens zo ver om een wedstrijdje te spelen in Heino. 13:45 vertrokken de dames van Olympia naar Heino. Eenmaal aangekomen was het even zoeken naar de kleedkamer, maar we zijn er gekomen . Er werd ons verteld dat we moesten voetballen op veld 4, 'hier het steegje doorlopen dan een eind rechtdoor en dan een keer links afslaan' nou dat was nog een best stuk lopen.. Je wilt niet weten hoe dat veld eruit zag! Het was vergelijkbaar met een stuk vloerbedekking, tapijt of een schuurspons. Hoelang lag dat er al? Maakt ook niet uit.
15:00 begonnen we aan de wedstrijd met hier en daar toch nog wel wat zenuwen op het beste veld van Nederland. Na 4 minuten had Heino al een kans, maar helaas voor hun. 2 minuten later kreeg Elisabeth Selderhuis een kans om op het doel te schieten, maar helaas voor ons.. Er stond een te sterke verdediging. Na een kwartier gespeeld te hebben had Heino het doel van de dames van Olympia toch gevonden en viel daar de 1-0 . Na de aftrap kwam er een kans voor Manuela Prins, maar ze werd door 2 verdedigers van Heino zo goed als in gesloten. Na de uittrap van de keeper van Heino kon Jolien Knol de bal mooi diep schieten waardoor er voor Manuela Prins nog een kans kwam die helaas mislukte. Heino zette veel druk op de dames van Olympia. Daar kwamen de de dames van Heino weer dicht bij het doel van Olympia, maar onze inval keeper Elsa van de Wetering maakte een goede redding door de bal terug te schieten. Toen kwam de bal nog een keer terug en wist Heino het doel weer te vinden.. Jammer voor Heino, want ze stond buitenspel . De dames uut Hasselt kwamen weer op de helft van Heino. Door een goeie voorzet van Elisabeth kon Manuela nog een schot op doel maken, maar het zat niet mee, de bal ging over.
Het fluitsignaal van de scheids gaf aan dat het rust was. De dames hielden even een korte bespreking en gingen daarna vol goeie moed weer verder. De opstelling werd veranderd naar 4-4-2. Het ging een stuk beter. Er kwamen nog een aantal kansen voor Kylee van Loon en Dianne Schelhaas, maar ook die gingen allemaal net naast. Het was een pittige klus om door de verdediging heen te komen.. Daar kwam nog een kans voor Inge Overgoor, maar de keeper wist de bal tegen te houden. Ook Denise Kouwen die nog een kans zag schoot de bal net naast. En daar ging Heino weer terug naar de helft van Olympia die een kans kregen om op het doel te schieten, naar Elsa van de Wetering wist de bal op te vangen. 16:45 gaf de scheids aan dat het einde wedstrijd was. Helaas een 1-0 verlies voor de dames uut Hasselt. Snel douchen, terug naar huis en vergeten die wedstrijd. Volgende keer gaan we er weer voor