Hans Roeland en Stefan Post verlengen

18-2-2021

Hans Roeland is ook komend seizoen de hoofdtrainer van Olympia’28. Het wordt zijn tweede seizoen op rij. Stefan Post gaat door als trainer van het tweede elftal. Beide trainers verlengden deze week.

IJsselmuidenaar Roeland is bezig aan zijn tweede periode bij Olympia’28, na eerder tussen 2005 en 2011 de Hasselter hoofdmacht onder zijn hoede te hebben gehad. Ondanks de wat stroeve start dit seizoen, is de Technische Commissie zeer content met de verlengde samenwerking. “Met Hans als hoofdtrainer kunnen we met onze jonge spelersgroep doorbouwen richting een mooie sportieve toekomst. Ondanks de beperkte mogelijkheden wat trainingsaanbod betreft, en het niet kunnen spelen van wedstrijden, zien we dat Hans met zijn staf de ploeg goed gemotiveerd weet te houden. Dat is geen vanzelfsprekendheid. De spelers geven zelf ook aan graag door te willen met Hans en de overige stafleden.”

Getogen Hasseltenaar Post, woonachtig in Zwartsluis, gaat zijn vierde aaneengesloten seizoen in bij het tweede elftal. De Technische Commissie is blij dat Post ook volgend seizoen voor de groep staat. “We zien dat Stefan zich geweldig goed ontwikkelt als trainer, en dat jonge talenten de ruimte krijgen om zich verder te ontplooien.” Het tweede was dit seizoen goed gestart. In de competitie werden 2 van de 3 wedstrijden gewonnen en in de beker was de ploeg als poulewinnaar door. Helaas stond COVID-19 een mooi vervolg in de weg.