Geslaagde sponsoravond onder nieuw bewind

09-3-2020

Afgelopen donderdagavond vond het eerste evenement plaats wat door de nieuwe sponsorcommissie werd georganiseerd. De commissie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en is zeer tevreden met de aanwezigheid van tientallen sponsoren die toonden interesse en vertrouwen te hebben in de nieuwe plannen van het jonge team.

 

 

De avond werd geopend door Daan Wiersma, lid van de sponsorcommissie, die in een korte presentatie het nieuwe team voorstelde aan alle aanwezigen en hen wees op de nieuwe sponsorbrochure met daarin de nieuw ontworpen sponsorpakketten (welke ook te vinden zijn op de website).

Het woord was daarna aan de coach van regerend basketbal-landskampioen Landstede Hammers, de heer v/d Belt. De spreker, die op uitnodiging van de sponsorcommissie naar Hasselt was afgereisd, nam de luisteraars mee in de wereld van het basketbal en probeerde daarbij de manier van coachen in deze sport te vergelijken met het voetbal en te linken aan de zakelijke wereld. In deze interactieve sessie wist hij de aanwezigen volop te enthousiasmeren en zijn uitnodiging om binnenkort aanwezig te zijn bij een wedstrijd werd dan ook met genoegen aanvaardt.

Na dit onderdeel volgde een after voor alle genodigden waarbij er onder het genot van een hapje en een drankje ruimte was om dan wel de spreker, de sponsorcommissie of elkaar te spreken over de avond en de plannen die er liggen voor de toekomst.

De sponsorcommissie is tevreden over het verloop van de avond en hoopt in de toekomst nog veel meer evenementen te organiseren!