Geslaagde digitale nieuwjaarsopening

04-1-2021

Zaterdagmiddag 2 januari heeft Olympia’28 het nieuwe jaar digitaal geopend. De voetbalvereniging deed dit met de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en de trekking van de loterij. Alles was middels een livestream op deze website door iedereen te volgen. Op deze site is dit ook terug te zien.

Om 16:00 opende voorzitter Martien Wursten met de traditionele nieuwjaarstoespraak. In plaats van voor een volle kantine stond hij voor de camera. De voorzitter sprak de hoop uit dat in 2021 het voetbal zelf en de sociale contacten weer meer kunnen terugkeren op de vereniging. Wursten bedankte de leden voor hun blijvende lidmaatschap, de sponsoren voor hun blijvende (of nieuwe) sponsoring, en de vrijwilligers voor hun blijvende inzet.

Daarna volgde de loterijtrekking door Henk Visscher, lid van de sponsorcommissie. Middels een betonmolen gevuld met groene en witte balletjes werd de trekking van 34 prijzen verricht. Met in totaal 634 verkochte loten is de organisatie dik tevreden. De opbrengst zal onder meer gebruikt worden voor de uitbreiding van het terras. Alle prijswinnaars zijn inmiddels geïnformeerd en vrijwel alle prijzen bezorgd. Via deze route wil de organisatie alle prijssponsoren, lotenkopers en Stoeten Geluid (stream en audiovisuele ondersteuning) hartelijk danken voor hun bijdrage!