Evaluatie kleedkamer schoonmaak

20-11-2021

Vanmorgen heeft de Spik en Span commissie even de koppen bij elkaar gestoken om de 1ste ronde schoonmaak van de kleedkamers te evalueren. De unanieme conclusie: het schoonmaken, met de inzet van alle senioren teams, gaat SUPER!

 

Het positieve eindresultaat mag er wezen. Ook de sociale controle van de teams onderling draag een steentje bij aan het al schoon afleveren van de kleedkamer na een training of wedstrijd. Een paar puntjes die uit de evaluatie naar voren kwamen.

  • We gaan proberen alle schoonmaak benodigdheden te centraliseren in de bergruimte in de hal. Daarvoor zal deze ruimte, tijdens de winterstop, worden heringericht.
  • Een ander puntje van aandacht is het putje in de douche. Als we allemaal het hoopje gras en zand , ook al is het natte vieze prut, niet alleen op het putdeksel vegen maar het daarna meteen in de afvalbak gooien, dan ziet de kleedkamer er bij binnenkomst meteen een stuk frisser uit. Bovendien lekt er dan ook minder prut in het putje, en is deze ook makkelijker inwendig te reinigen bij de schoonmaak

Allemaal bedankt voor jullie inzet. Team Spik en Span