Elftal vd Week, Olympia'28 JO8-2 de foto's

11-10-2017

Zaterdag 14 oktober 2017 wordt het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen VEVO gesteund door het ‘Elftal van de Week’, deze week Olympia’28 JO8-2. Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltybokaal gepland. Dit winnaar doet aan het einde van het seizoen mee aan de Pupillen Penalty Bokaal 2017/2018. Hieronder volgt een introductie van de talenten van JO8-2.

Namens de staf van JO8-2
“JO 8-2 is een team wat bestaat uit spelers van de leeftijd van 6 en 7 jaar. Enkele spelers hebben al een seizoen gespeeld in de competitie en enkele spelers zijn doorgestroomd vanuit de JOO-training. We zijn dus een mooi gemengd team met vele kwaliteiten. We begonnen als team in de beker uit tegen Genemuiden, dit was tevens onze eerste keer dat we samen op het veld stonden. Helaas kregen we 18 doelpunten tegen. De volgende wedstrijd ging al veel beter, we speelden thuis tegen USV en behaalden daar onze eerste 2 doelpunten en maar 9 doelpunten tegen. Er zat dus binnen een week al een stijgende lijn in. Vol enthousiasme begonnen we aan onze laatste wedstrijd in de beker, dit keer tegen CSV’28 en ja hoor daar was onze eerste winst!! Met 3 -1 verlieten de spelers van JO8-2 juichend het veld. Met deze positieve gedachte zijn we dan ook de competitie in gegaan en we zien dat de spelers elke week met sprongen vooruitgaan. De vooruitgang is te danken aan de passie en goede inzet van de spelers en aan onze trainers Jelle Monsma en Rene Spriensma. Jelle en Rene volgen de opleiding Sport en Beweging en in het kader van hun opleiding trainen ze deze jonge talenten van Olympia’28. Als staf zijn we erg blij met de samenwerking met Jelle en Rene!”

Wie zijn de talenten van JO8-2?
Jasper Goudriaan: Jasper is een enthousiaste jongen die goed is in het veroveren van de bal. Hij staat graag als verdedigende middenvelder, en laat het scoren graag over aan onze aanvallers. Een echt teamspeler.

Lars Zwep: Lars speelt voor het tweede seizoen bij Olympia’28. Elke zaterdag staat hij te trappelen om weer te mogen spelen. Lars staat het liefst op het middenveld maar Lars is helemaal in zijn element als hij in de goal mag staan. Vol overgave duikt hij in de hoeken om de ballen te onderscheppen.

Jari Fransen: Jari is onze snelle spits. Jari kan heel hard rennen waardoor hij de tegenpartij nogal eens verrast met zijn snelle benen. Door zijn snelle benen maakt Jari veel meters op het veld met doelpunten uiteraard!

Stijn Gombert: Stijn is een jongen die perfect in het middenveld past en goed kan verdedigen, met zijn lange benen is hij heel snel. Ook houdt Stijn ervan om in de goal te staan. Een multifunctionele speler binnen het team.

Julyan Hayes: Julyan is 1 van de nieuwste spelers, hij is pas 2 wedstrijden actief in het team maar voelt zich er al helemaal thuis. Julyan is snel en is het liefst op het middenveld actief.

Joost Bakker: Joost is nog zoekende naar zijn plek op het veld. Hij zorgt voor gezelligheid en helpt het liefst mee aanvallen. Hij verrast zijn tegenspelers met onverwachtse ballen richting de goal van de tegenstander.

Kyan Visscher: Kyan speelt zijn tweede seizoen bij Olympia’28. Hij is groot en sterk. Zijn specialiteit is het afpakken van de bal van de tegenstander. Als verdediger blokkeert hij bijna elke bal! Hij is zo bloedfanatiek dat hij dagelijks thuis en in de pauze zijn techniek traint.

Jesse van der Vinne: Jesse is nog maar net begonnen met zijn voetbalcarrière. Hij stond te popelen om te beginnen en dat zien we terug op het veld. Hij wil graag zijn trucjes laten zien en als aanvaller werkt hij de tegenstander flink in het zweet.

Job van Laar: Job is een enthousiaste jongen die met veel plezier naar voetbal gaat en dat zien we terug op het veld. Job staat meestal in de verdediging. Hij vindt het erg gezellig en leert steeds een beetje bij.

Julian Hendriks: Julian is ook 1 van de nieuwste spelers van dit team. Hij is erg enthousiast maar vindt de wedstrijden erg spannend. Julian vindt het super als zijn ploeg een goal scoort. Hij moet zijn plekje nog vinden op het veld.

Verwachting Olympia’28 1 dit seizoen?
“Wij verwachten dat het eerste elftal zaterdag 14 oktober 2017 tegen VEVO 1 zal winnen met 2 -1. Wij hopen dat ons eerste elftal dit seizoen zich zo hoog mogelijk plaatst in de competitie. Succes namens JO8-2!