Elftal vd Week, Olympia'28 JO8-1!

17-10-2017

Zaterdag 21 oktober 2017 wordt het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen koploper Hattem gesteund door het ‘Elftal van de Week’, deze week Olympia’28 JO8-1. Het beloofd een spannend duel te worden tussen de nummers 1 en 4 van de ranglijst. Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltybokaal gepland. Dit winnaar doet aan het einde van het seizoen mee aan de Pupillen Penalty Bokaal 2017/2018. Hieronder volgt een introductie van de talenten van JO8-1.

Namens de staf van JO8-1
De kanjers van dit team zijn dit seizoen begonnen met de nieuwe wedstrijdvorm, 6 tegen 6, voor het pupillenvoetbal. Er zitten inmiddels 2 bekerwedstrijden, 3 competitiewedstrijden en 1 oefenwedstrijd op. Het aandeel winst en verlies is mooi verdeeld. De jongens van JO8-1 pakken de nieuwe spelregels goed op en hebben er veel plezier in. Met deze nieuwe wedstrijdvorm op een kleiner veld hebben de jongens allemaal meer balcontact tijdens de wedstrijd dan in het verleden. We zijn ons aan het voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag 28 oktober tegen Berkum JO8-1.

Wie zijn de talenten van JO8-1?
Taim Daghman: Onze keeper die ook in het veld sterk kan optreden.

Daan Zielman: Stoere verdediger die ook het middenveld zijn mannetje staat.

Milan Steenbergen: Goede verdediger met aanvallende kwaliteiten.

Tim Eshuis: Manusje van alles. Is overal op het veld te vinden en inpasbaar.

Justin van der Sluis: Dribbelt handig en scoort zeer regelmatig.

Koen van de Werf: Spits en soms onze 2e keeper.

Jonas van Dalfsen: Middenvelder met aanvallende kwaliteiten.

David Tiggelaar: Jongste aanwinst van ons team. Eerste indruk is dat hij een goede verdediger is met aanvallende impulsen.

Staf
André van der Sluis en Edwin Zielman zijn de begeleiders/trainers van dit sterren ensemble.

Sponsor
We voetballen dit seizoen in nieuwe wedstrijdkleding en gaan tot in de puntjes verzorgd, met tassen en trainingspakken, naar onze wedstrijden dankzij onze sponsor: Lease Nederland: https://www.lease-nederland.nl/

Lease Nederland is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de financiële markt. Sinds 1986 actief in de verstrekking van lease contracten en consumptieve financieringen. Lease Nederland is volledig onafhankelijk, zo is Lease Nederland in staat te allen tijde u een passend financieringsvoorstel te verstrekken. Lease Nederland werkt samen met nagenoeg alle aanbieders op de Nederlandse markt. De ervaren kredietspecialisten kunnen u op alle fronten ondersteunen en met u meedenken om tot passende oplossingen te komen. Als u deskundig en discreet advies wil inzake uw particuliere geldleningen: LEASE NEDERLAND

Verwachting Olympia’28 1?
De wedstrijd van ons Olympia’28 vlaggenschip, het eerste elftal, tegen Hattem 1 zal een lastige wedstrijd worden schatten we in. Hattem is een ploeg die goed verdedigt. Ze hebben een goede en ervaren trainer met Hans Roeland. Ze krijgen zeer weinig doelpunten tegen, daarentegen scoren ze ook niet makkelijk.