Elftal vd Week, Olympia'28 JO10-2! de Foto's

18-2-2018

Even voorstellen…

Wij zijn Olympia J10-2 2017/2018. We hebben 9 enthousiaste jonge spelers, een getalenteerde trainer en een toegewijde leider, samen met alle betrokken ouders.

Ons team bestaat uit…

Tobias Meuleman
Tobias (helaas niet op de foto) is een middenvelder die ook probeert zijn goaltjes mee te pakken. Dit jaar heeft hij ook meerdere malen gescoord vanuit corners vanwege zijn slimme positie. Hij heeft een lekker schot in zijn rechtervoet.

Jamal Almasso
Jamal is een topper in het veroveren van de bal van zijn tegenstander en er vervolgens na een serie onnavolgbare bewegingen met een rush naar de goal vandoor gaan en zijn medespelers op het juiste moment de bal toe te spelen, of vervolgens zelf te scoren.

Sam van der Vinne
Sam is een heel veelzijdige speler. Hij kan goed op links spelen en een voorzet geven vanaf de achterlijn maar als spits komt hij ook goed uit de verf. Sam heeft de eerste seizoenshelft voor het eerst met ons meegespeeld, maar past perfect binnen het team.

Thijs van der Stouw
Thijs heeft het schot van Koeman, maar staat er ook als er verdedigt moet worden wanneer het moeilijk wordt. Vrije trappen zijn zijn specialiteit, zo scoorde hij dit jaar tegen Berkum nog met een fenomenaal afstandsschot.

Leon van der Sloot
Leon staat meestal in de spits. Hij is pijlsnel, eenmaal uit de startblokken is hij vertrokken van zijn tegenstander en staat hij alleen voor de keeper, zo scoorde hij een mooie goal in de wintercompetitie tegen GA Kampen uit een perfect uitgevoerde counter, dit was de 1-3 en later wonnen we die pot zelfs met 4-3, een fantastisch teamprestatie.

Joël van der Kolk
Joël van der Kolk is degene die met een perfecte pass in de counter Leon lanceerde in de wedstrijd tegen GA Kampen, daarna scoorde hij er zelf nog 2. Joël zet met zijn korte kap bewegingen elke tegenstander op het verkeerde been en kan met zijn linkervoet perfect de hoek van de goal vinden en venijnig hard uithalen.

Joël Meijer
Joël Meijer is sinds dit seizoen onze vaste keeper en rots in de branding. Als Joël wordt gepasseerd dan was de bal onhoudbaar. Bij corners staat hij precies goed om de aanval direct in de kiem te smoren. Joël kan duiken als Onana en Jones en kan ook lekker meevoetballen wanneer hij eens niet in de goal staat.

Stijn Veerman
Stijn (AKA de “Tank”) is onze rots in de branding in de verdediging en stopt als verdediger vrijwel elke spits van de tegenpartij, dwingt hem naar de buitenkant om weet zo dikwijls een aanval in de kiem te smoren. Als hij dan zelf de bal heeft weet hij zijn teamgenoten voorin te vinden en de aanval om te keren.

Ruben Koster
Is via een transfer van onze tegenstanders afgelopen seizoen (Berkum) dit jaar verhuisd naar Hasselt en speelt vanaf dit seizoen met ons team mee. We hebben hoge verwachtingen van deze nieuwe aanwinst, het lukt hem om tegen ons te scoren.

Roald Visscher en Levi Wursten
Via deze weg willen we Roald en Levi nog bedanken voor het voetbalplezier dat we met hen gehad hebben afgelopen seizoen en daarvoor. Roald en Levi zijn na de winterstop spelers in JO11-3 waar we ze heel veel plezier wensen, we zullen ze missen.

Een geweldige groep jongens die met veel plezier en aankomend inzicht de bal rond laten gaan en regelmatig scoort. Met gepaste trots kunnen we dan ook zeggen dat we vorig seizoen verdiend hebben afgesloten met een mooie vierde plek 4e plek in de 2e klasse 01 jeugd onder 10. In totaal werden er 11 wedstrijden gespeeld waarvan 7 gewonnen, 1 gelijk tegen de nummer 5 en slechts 3 verloren, dit was dan ook van de nummer 1, 2 en 3.

Namens de Leiders van team JO10-2.