Elftal van de Week, Olympia'28 JO9-3

22-11-2017

Elftal van de Week, Olympia’28 JO9-3
Zaterdag 25 november 2017 wordt het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen Hatto Heim gesteund door het ‘Elftal van de Week’, deze week Olympia’28 JO9-3. Het belooft een spannend duel te worden tussen de nummer zeven van de ranglijst, het vlaggenschip uit Hasselt, en de nummer twee van de ranglijst, Hatto Heim. Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltybokaal gepland. Dit winnaar doet aan het einde van het seizoen mee aan de Pupillen Penalty Bokaal 2017/2018. Hieronder volgt een introductie van de talenten van JO9-3.

Namens de staf van JO9-3
De talenten van dit team hebben de nieuwe wedstrijdvorm, 6 tegen 6, voor het pupillenvoetbal al aardig onder de knie. In het begin was het even wennen, vooral in de omschakeling bij het in dribbelen. Inmiddels pakken de jongens van JO9-3 de nieuwe spelregels goed op en hebben er veel plezier in. Door een kleiner veld hebben de jongens allemaal meer balcontact tijdens de wedstrijd en wordt iedereen meer betrokken in het spel. Er zitten inmiddels 8 competitiewedstrijden op waarvan er 7 verloren en 1 is gelijkgespeeld. We beginnen wel steeds beter te voetballen als team. De teamspirit is ondanks de vele nederlagen onverminderd hoog, wat een karakter hè. We hebben afgesproken dat we de koppies niet laten hangen en dat we moeten blijven doorgaan, dat leverde ons al een heel mooi gelijkspel op tegen Nunspeet. Ons doel is om in de laatste 3 wedstrijden nog 1 keer boven ons zelfs uit te stijgen en in ieder geval nog 1 keer vol voor de overwinning te gaan!

Wie zijn de talenten van JO9-3?
Thijs Haasjes is met zijn snelheid voorin een plaag voor elke verdediger. Hij zet iedereen op scherp als hij roept "SKAKELN"!!! Tegen Nunspeet scoorde hij zelfs een doelpunt vanaf de eigen helft!! Staat inmiddels vast wel ergens op YouTube ;-)

Ryan Broekhuizen is een van de meest actieve spelers binnen het veld en ook in de kleedkamer ;-) Met zijn snelheid glipt hij langs elke tegenstander een plaag voor de tegenstander. Hij heeft tot nu toe de meeste doelpunten gescoord!!

Justin Verhoek is met veel enthousiasme bezig aan z'n eerste seizoen. Hij maakt het elke tegenstander lastig! De vliegende tackel is zijn specialiteit!! Tegen WVF scoorde hij zijn 1e doelpunt!

Tiemen Hofstede loopt zich altijd goed vrij en is het aanspeelpunt op links! Bij een counter pikt hij regelmatig een doelpunt mee met zijn goede linker been! Op het modderveld bij WVF was hij keeper in de 2e helft, wat zag je eruit!!!

Rara… het heeft een oranje shirt en vliegt door het doel? Het is de vliegende Hollander Tony de Wit!! Met zijn katachtige reddingen ook wel genoemd "The Flying Dutchman"!

Stijn van Herk speelt vaak in de verdediging en maakt het de tegenstanders knap lastig, hij blijft onder alle omstandigheden rustig, of beter gezegd cool!! Met z'n goede pas weet Stijn z'n medespelers vaak te vinden. Hij staat z'n mannetje op het veld.

Milan Volkerink gaat geen duel uit de weg! Heeft een goede dribbel in huis. Hij weet zich goed vrij te lopen en is daarom het aanspeelpunt voorin en met zijn doorzettingsvermogen scoort hij aan de lopende band.

Staf
De coach van deze talenten is Gerwin Volkerink en hij traint de jongens samen met René Spriensma op de vrijdagmiddag. René zit op de Landstede en loopt stage bij Olympia'28. Fijn om je er bij te hebben René! Samen werken we aan de techniek en proberen we elke speler naar een hoger niveau te brengen en vinden we het belangrijk om een goede teamspirit te hebben.

Sponsor
Dit seizoen spelen we in een wedstrijdtenue dat is gesponsord door Tekenhuis
Tekenhuis is een bouwkundig teken- en ontwerpbureau en gespecialiseerd in het uitwerken van creatieve ideeën en technische bouwplannen voor verbouw en nieuwbouw van woningen. Website: www.tekenhuis.nl

Verwachting Olympia’28 1 deze middag?
Hatto Heim zal geen makkelijke wedstrijd worden, ze staan niet voor niets 2e en hebben daarnaast de minst gepasseerde verdediging. Een stugge ploeg dus. Maar ondanks de stand op de ranglijst verwachten we dat de mannen van het 1e van Olympia'28 voor een verrassing kunnen zorgen door met 3-2 te winnen van Hatto Heim en daardoor aansluiting houden met de top 3! Onze verwachting is dat het 1e elftal aan het eind van het seizoen in het linker rijtje eindigt.