Elftal van de week, Olympia'28 JO8-1

24-10-2018

Olympia ’28 JO8-1 komt dit seizoen uit in de eerste klasse.  

Nadat deze kanjers in de beker 2x hadden gewonnen (waaronder een geweldige 9-0 winst op de leeftijdsgenoten uit Genemuiden), werd afgelopen zaterdag SEH uit Heerde verslagen en zijn wij weer een ronde verder.

In de competitie hebben wij 1 wedstrijd verloren en de rest van de wedstrijden gewonnen.

Vandaag hebben wij i.v.m. de herfstvakantie helaas geen wedstrijd gehad, maar 3 november mogen wij gelukkig weer voetballen tegen Berkum JO8-1.

Ons doel voor dit seizoen is om zoveel mogelijk plezier te hebben in het voetballen, iedere training en wedstrijd iets te leren en beter worden, maar natuurlijk willen wij ook zoveel mogelijk wedstrijden winnen.

 

Wie spelen er in JO8-1?

Jari Timmerman keept iedere wedstrijd 1 helft, de andere helft voetbalt hij. Jari is sterk, snel en heeft een heel hard schot. Zo scoorde hij dit seizoen al eens van eigen helft.

Hij houdt heel veel ballen tegen en als verdediger is hij nauwelijks te passeren, met recht onze rots in de branding.

 

Jesse van der Vinne is nieuw in ons team, maar heeft zich heel snel en moeiteloos aangepast. Jesse speelt vaak als verdediger, is snel, sterk en behoudt altijd het overzicht. Daarnaast keept Jesse regelmatig en dat gaat hem goed af.

 

Job Schoemaker is 1 van onze middenvelders, een moderne middenvelder met veel diepgang en een goed schot. Hij heeft een neusje voor de goal, een prachtige dribbel en een tomeloze inzet.

Job is het type speler dat iedere trainer graag in zijn team heeft.

 

Jelle Janse, een multifunctionele speler, ballen afpakken, druk zetten, veel energie en heel af en toe een goaltje meepikken.

Een fijne speler om in het team te hebben.

 

Milan van Olst is een speler die vaak in de as van het veld speelt. Milan helpt met verdedigen, is er op het middenveld en is ook vaak voor de goal te vinden. Hij scoort met regelmaat en is altijd vol van energie.

 

Cas van Weeren, klein van stuk maar zeker niet te onderschatten. Een goed schot in zijn rechterbeen, goed overzicht en fel in de duels. Cas scoort regelmatig en verovert veel ballen.

 

Koen van der Stouw, prachtige techniek, vol energie, goed in het kiezen van positie en een heel goed overzicht. Koen speelt vaak in de spits en scoort bijna iedere wedstrijd 1 of meerdere doelpunten. Nog belangrijker is, dat hij door zijn overzicht ook vaak de aangever is.

 

Trainer / leider: Elwin van der Stouw & Freddie van Olst

 

Al met al een heerlijk team enthousiaste jongens!

 

Verwachting eerste elftal:

Vandaag een belangrijke wedstrijd. Hopelijk geeft het punt dat uit bij de koploper is gepakt vertrouwen en kan er vandaag gewonnen worden.

Onze verwachting is, dat het eerste elftal tussen plek 5 en 9 zal eindigen en met enig geluk misschien een periodetitel kan winnen.

Vandaag zal er gewonnen moeten worden om aansluiting te krijgen bij de middenmoot.

Wij hopen daarom veel passie en inzet te zien vanmiddag!

 

Wij hebben helaas nog geen actuele teamfoto