Elftal van de Week, JO9-2!

07-12-2016

Elftal van de Week, Olympia’28 JO9-2!
Zaterdag 10 december 2016 wordt het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen Hatto Heim gesteund door het ‘Elftal van de Week’. Deze week is dit Olympia’28 JO9-2 (voorheen: F2). Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltybokaal gepland. Hieronder volgt een introductie van de talenten van JO9-2.

Namens de staf
Wij zijn Olympia J09-2 2016/2017.We hebben 9 enthousiaste jonge spelers, een getalenteerde trainer en 2 toegewijde leiders, samen met alle andere ouders. Er staat een geweldige groep jongens met veel potentie. Met gepaste trots kunnen we dan ook zeggen dat we dit seizoen verdiend hebben afgesloten met een mooie vierde plek in de 2e klasse 01 jeugd onder 9. In totaal werden er 11 wedstrijden gespeeld waarvan 6 gewonnen, 2 gelijk en 3 verloren. Sommige wedstrijden blijven je bij, anderen vergeet je/wil je graag vergeten. Aan het prille begin van de competitie troffen we de uiteindelijke nummer 1 BeQuick’28 JO9-1 en werd verloren, toen volgde er een serie met redelijke wedstrijden tot we in de 4e pot CSV JO9-4G troffen en met grote cijfers wonnen. Vervolgens, waarschijnlijk door de euforie van de glorieuze overwinning, kakte het wat in met een gelijkspel tegen WVF en verlies tegen USV, de uiteindelijke nummer 2. Dat hadden we nodig, want vervolgens kwam er een reeks uitstekende wedstrijden en werd gewonnen met 9-0 van WHC en 8-2 van Heino en de mooiste uiteraard, 0-4 uit bij Genemuiden de derby. Helaas werd de laatste wedstrijd, tijdens een bitter koude zaterdagochtend uit bij CSV, verloren van de uiteindelijke nummer 3 CSV JO9-5G. Maar we kijken zeer zeker met trots terug op een mooi seizoen waar we o.a. door de trainingen van Elwin en de energie van de toegewijde altijd aanwezige ouders en leiders de jongens een team zagen worden, zich uitbetalend in een prachtige 4e plek. Ons team bestaat uit:

Tobias Meuleman
Tobias is onze benjamin, maar dat is niet af te lezen aan zijn daden in het veld. Hij staat zijn mannetje in de spits, geeft assists en scoort zelf ook af en toe een goal. Zijn schot is venijnig hard……

Jamal Almasso
Jamal heeft de techniek van een jonge Messi. Hij danst met de bal en dolt elke tegenstander suf. Hij wil elke bal hebben en geeft nooit op. Jamal heeft het overzicht en speelt goed zijn medespelers aan, maar pakt zelf ook zijn kansen……..

Thijs van der Stouw
Aan het begin van het seizoen was duidelijk dat Thijs een behoorlijke traptechniek bezit, hoe kan het ook anders met zo’n vader. Wanneer Thijs een klein gaatje ziet weet hij de bal erin te krullen met ongelofelijke precisie, onhoudbaar voor de keeper…..

Leon van der Sloot
Leon is een echte dribbelaar langs de zijlijn, een metervreter, een middenvelder met voorin ambitie. Hij is pijlsnel, behoudt het overzicht en speelt zijn medespelers tijdig aan, zodat ze kunnen scoren. Ook Leon scoort af en toe zelf een goaltje…….

Joël van der Kolk
Als we het hebben over een krachtig linkerbeen dan staat 1 naam synoniem en Joël van der Kolk is die naam. Snel aan de bal, behendig en in de afronding, vooral met links, zeer doeltreffend. De snelheid die de bal krijgt na aanraking van zijn linkervoet is fenomenaal….

Joël Meijer
Joël Meijer is een zeer veelzijdige speler, goed in de aanval, het middenveld, in de verdediging en zelfs bij het keepen. Op elke positie staat hij zijn mannetje. Hij werkt voor het team en heeft een goede trap in huis. Joël Meijer kun je het beste vergelijken met Dirk Kuijt…….

Roald Visscher
Elke tegenstander die denkt vrij met de bal naar de goal te kunnen doorlopen komt er wel achter, want daar staat Roald nog. Probeer die maar eens te passeren en als hij de bal dan van je heeft afgepakt speelt hij zijn medespelers voorin aan om razendsnel de tegenaanval weer in te zetten……..

Sjoerd Selcraig
Sjoerd is zo balvast als Christiano Ronaldo en heeft een effectief schot als Ronald Koeman. Soms kan Sjoerd vanaf twintig meter voor de goal loeren op een gaatje en de bal er dan vervolgens probleemloos in plaatsen……..

Stijn Veerman
Die naam gaan we nog vaker horen. Stijn is een niet te passeren verdediger/ middenvelder. Zijn bijnaam, gekregen van gefaalde tegenstanders, is dan ook de TANK. Stijn kan niet alleen verdedigen, maar valt ook mee aan om de voorhoede te versterken…..

Verwachting 1e elftal
Wij wensen het eerste elftal heel veel succes en hopen op een mooie wedstrijd met goed voetbal, en bovenal de drie punten!