Elftal v/d Week, Olympia'28 JO11-1 en MO11-1

03-5-2017

Elftallen van de Week, Olympia’28 JO11-1 en MO11-1!
Zaterdag 6 mei 2017 wordt op Super Saturday het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen sv ‘t Harde gesteund door het ‘Elftal van de Week’. Deze week twee teams omdat Olympia’28 1 de steun goed kan gebruiken, het betreffen de teams Olympia’28 JO11-1 én MO11-1. Een cruciale zaterdag omdat Olympia’28 1 tegen de concurrent punten moet gaan pakken om uit de degradatiezone te klimmen. Perspectief op rechtstreeks lijstbehoud is nog steeds aanwezig. Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltycontest gepland, en ná de wedstrijd de finale van het penaltybokaal seizoen 2016/2017. Hieronder volgt een introductie van de talenten van Olympia’28.

Team JO11-1
“We begonnen het seizoen erg sterk. We wonnen de eerste wedstrijden, maar dat sloeg snel om na een paar wedstrijden, we verloren veel maar speelden niet slecht. De sfeer in het team werd minder en dat deed geen goed aan de prestaties. We degradeerden naar de tweede klasse. Daar begonnen we ook weer sterk met een 10-0 overwinning tegen Hatto Heim. Een week later wonnen de jongens met 1-11 van Berkum. Een geweldige start maar een week later kwam de test, uit tegen de koploper, ESC uit Elburg. Die wedstrijd verloren we met 1-0. En de weken daarna verloren we weer 2 van de 3 wedstrijden. Nu spelen we weer goed en scoren we veel, 11-0 thuis van Wijhe’92 gewonnen en uit bij Heino wonnen we met 1-10. Kampioen zullen we niet meer gaan worden maar we hopen dit seizoen nog wel goed af te sluiten!”

Team MO11-1
“Hallo Allemaal, hier zijn wij de meiden van MO11-1. Ons team wordt gecoacht door Anne en Dyanta sinds dit seizoen. We zijn een nieuw team die voor het eerst dit seizoen bij elkaar is. We staan nu op de 8ste plaats en we doen super ons best. We zijn een super (te)gezellig team en hebben plezier in het spel. Ons team bestaat uit 10 meiden.
* Onze keepster meestal Denise ten Klooster > Denise is een kei in keepen, ze vindt zelf voetbal met name op het middenveld ook erg leuk om te doen. Meestal keept ze 1 helft en voetbalt ze een helft.
* Mees is de tweede keepster van dit elftal > mees is goed in duiken met keepen, dit zien we in het veld met regelmaat terug met sliden.
* Nieke > is onze laatste vrouw > een blok beton waar je zo niet voorbij kan komen.
* Sacha > sacha speelt in de achterhoede en heeft een mooi hard schot wat de bal naar voren brengt.
* Tessa > is over het hele veld te bekennen > zowel voorin als achterin, daar waar de bal is.
* Neena > Neena gaat met grote sprongen vooruit , leuk om haar zo te zien groeien.
* Deborah > is iemand die veel bij haar mannetje blijft en het de ander moeilijk maakt.
* Brecht > Brecht vliegt over het hele veld heen en zorgt dat onze spits haar werk kan doen.
* Imke > Topscoorder van ons team, ze maakt de doelpunten.
* Amber > de kleinste nieuwkomer die we hebben, maakt menig man lastig om te kunnen schieten.
Dit zijn wij MO11-1!”

Verwachting uitslag Olympia’28 deze middag namens beide teams
“Olympia’28 stuurt de gasten naar huis met een verdiende 3-0 nederlaag."