Elftal v/d Week, JO9-3!

08-10-2016

Zaterdag 8 oktober 2016 wordt het 1e elftal van Olympia’28 in de thuiswedstrijd tegen SVI gesteund door het ‘Elftal van de Week’. Deze week is dit Olympia’28 JO9-3 (voorheen: F3). Naast het steunen van de 1e elftalspelers moeten de jonge talenten zelf ook aan het werk. In de rust staat namelijk een penaltybokaal gepland. Hieronder volgt een introductie van de talenten van JO9-3.

Namens de staf
“De JO9-3 (F3) bestaat uit 8 jongens en 1 meisje. Deze negen staan elke zaterdag weer te trappelen om het veld op te gaan. Het spelvreugde, fanatisme en samenspel kenmerkt dit team. Dit is het tweede jaar dat dit team met elkaar voetbalt en dat is te zien ook ze weten elkaar goed te vinden, hebben lol met elkaar maar willen ook zeker winnen. De JO9-3 speelt in de 4e klasse en staat momenteel 3e. Zaterdag wordt er om 09:00 op het sportpark afgetrapt dat wordt ongetwijfeld weer een mooie wedstrijd.”

Selectie
“Wij willen deze geweldige spelers graag even voorstellen:
Hovannis Tashij (niet op de foto) Wat een voetballer, heeft al een mooie passerbeweging in huis, sterk aan de bal, heeft het overzicht en maakt veel goals.

Robin Dunnik (niet op de foto) kan niet alleen voetballen maar ook nog schaatsen en fietsen; vandaar die sterke benen. Als die de bal voor de voeten krijgt………..

Staand van links naar rechts
Armin: Onze enthousiaste voetballer de stofzuiger op het middenveld; opruimen die ballen!

Wilmer Albers; Eén van de aanvoerders van het team; sterke middenvelder die door zijn snelheid en kracht zowel voor als achter te vinden is. Hij verdeelt het spel op het middenveld, heeft al veel assists op zijn naam.
Joel Wusten: Onze andere aanvoerder; samen met Jan het slot op de deur, maar draaft graag mee naar voren……”als je maar op tijd terug bent”

Zittend van Links naar rechts
Thymen Bleuel: Staat graag achterin. Kan dan ook goed verdedigen en ballen afpakken. Geniet van het spelletje!

Jan Teekens: Als laatste man houdt die het overzicht, weet vaak op de juiste plek te staan, sterk in het duel en pakt zijn doelpuntjes mee.

Maaike Zwitser: Lijkt een klein verlegen meisje, maar eenmaal in het veld worden de jongens er stil van. Heeft dan ook een echte killersmentaliteit, meedogenloos voor de goal. Heeft al menig doelpuntjes gemaakt. Topscoorder van het Team!

Micha Vrolijk: Dit jaar voor het eerst op de Goal, maar wat een keeper is dat. Springt, duikt en rolt. Gooit zich overal voor niks is hem te gek.”

Trainers
Allard Teekens

Verwachting 1e elftal
“De JO9-3 wenst het 1e elftal veel succes en verwachten eind van het jaar weer een mooi feest, kampioen of nacompetitie als er maar weer gepromoveerd kan worden. Zaterdag kunnen ze laten zien dat ze weer mee strijden en dat ze bij de kanshebbers horen.”