E1 onderuit tegen Flevo Boys

27-10-2013

Zaterdag 26-10 stond de competitie wedstrijd tegen Flevo Boys E1 op het programma. De equipe van E1 reisde dan ook opnieuw af naar Emmeloord. Flevo Boys E1 staat net als E1 boven in de middenmoot maar had een wedstrijd minder. Bij winst zou E1 plek 4 steviger in handen krijgen en zou zelfs de top 3 in het vizier komen.

Helaas was de voorbereiding in de week vooraf aan deze wedstrijd niet ideaal geweest wat zijn invloed had op het spel van E1 en kon verder Justin door omstandigheden niet van de partij zijn. De eerste helft begon E1 ongeconcentreerd aan de wedstrijd. De intentie om er iets van te maken was er maar de uitvoering lukte niet. Flevo Boys liet makkelijker de bal gaan en E1 moest teveel achter de jongens van Flevo Boys aanrennen. De resulteerde dan ook in een 2-0 achterstand bij rust. 

In de rust werd erop gehamerd om jezelf in de wedstrijd te knokken. Als het voetballend niet lukt, moet het maar met veel inzet en strijd. Die boodschap werd goed begrepen en E1 begon energiek aan de tweede helft. Flevo Boys werd meteen vastgezet voor de eigen goal waardoor een aantal kansen voor E1 ontstonden. De aansluitingstreffer hing in de lucht. Helaas was de eind pass net te slordig en ontbrak de scherpte voor de goal. Hierdoor bleef Flevo Boys overeind en begon Olympia in de loop van de wedstrijd langzaam terug te dringen. Met enkele counters wisten ze gevaarlijk op te duiken voor onze goal. E1 bleef echter door knokken maar de aansluitingstreffer viel te laat. Na een goede aanval werd de 2-1 gemaakt door Ruben W. Met nog maar 3 minuten en wat blessure probeerde E1 nog de 2-2 te forceren maar de tijd was te kort en Flevo Boys trok dan ook de winst over de streep. 

Jammer, geen 3 drie punten mee naar Hasselt. Echter complimenten voor de manier hoe jullie je terug knokten in de wedstrijd. Klasse! Het was alles bij elkaar een rare zaterdag ochtend. Hopelijk is volgende week alles weer normaal en het team weer compleet!