Digitale nieuwjaarsopening, informatie loterij

05-1-2022

Aanstaande zaterdagmiddag 8 januari start om 16:00 de digitale nieuwjaarsopening. De link van de livestream zal dan op deze website staan. Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Martien Wursten volgt de trekking van de loterij. Loten kunnen tot aanstaande vrijdag 18:00 worden aangeschaft.

Vanaf 16:00 zal het digitale programma worden verzorgd vanuit het sponsorhome. Deze zal starten met de nieuwjaarstoespraak en eindigen met de verloting van de hoofdprijs. Sponsoren en lokale ondernemers hebben prachtige prijzen voor de loterij kosteloos beschikbaar gesteld. Hiervoor wil Olympia’28 hen zeer bedanken.

Sander Steffen van Entertain-ME, tevens leider en speler van mannen 35+ (7x7), zal dit jaar de trekking verrichten. Net als vorig jaar wordt de top 5 prijzen voor het laatst bewaard. Gewonnen prijzen worden deze maand thuisbezorgd bij de winnaars.

Loten kosten 5,- euro per stuk en kunnen digitaal worden aangeschaft via overmaken en het betaalverzoek. Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker. Elk extra lot is derhalve een extra kans op prijzen. Daarnaast steun je Olympia’28: de volledige opbrengst van de loterij gaat namelijk naar de clubkas!

Digitale aanschaf loten
Optie 1: overmaken
U kunt een bedrag (à €5,- per lot) overmaken naar NL06RABO0325662800 t.n.v. Voetbalvereniging Olympia’28 onder vermelding van ‘Loterij 2022’.

Optie 2: via betaalverzoek
Ook kunt u loten kopen via onderstaande betaallink. U vult het bedrag in waarvoor u loten wilt kopen (à € 5,- per lot) en volgt de betaalinstructies.
Betaallink: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=JeeD6R1fRDaHwhqJ2s_kzQ 

Alternatieve aanschafopties
Mocht zelf aanschaffen van loten via de digitale route niet kunnen zijn er twee andere opties:
- Het eerste alternatief is overmaken door een bekende. Het enige wat de bekende dan moet doen is bij de omschrijving achter ‘Loterij 2022’ jouw naam toevoegen. In dat geval zal jouw naam de koker ingaan i.p.v. de naam van de rekeninghouder.
- Het tweede alternatief geeft de mogelijkheid tot cash betaling. Hiertoe kun je een envelop achterlaten in de brievenbus van Eikenlaan 54 met daarin een briefje met je gegevens (voornaam, achternaam en laatste 3 cijfers bankrekeningnummer) en het cash geld waarvoor je mee wilt spelen.