Daphne Schepers nieuwe verzorgster Olympia'28

25-5-2020

Voetbalvereniging Olympia'28 maakt bekend een nieuwe verzorgster te hebben gevonden die vanaf komend seizoen actief zal zijn bij het eerste elftal. Naast het feit dat Daphne veel op onze velden terug te vinden zal zijn, zal haar massagepraktijk "Bodyvoice" ook op meerdere plekken worden gepromoot vanuit onze vereniging. Daphne stelt zichzelf graag aan jullie voor!

Beste allemaal,

Mijn naam is Daphne Schepers, al 4 jaar woonachtig in het prachtige Hasselt.
Een aantal van jullie zullen mijn naam al hebben horen vallen, anderen kennen mij nog niet. Het komende seizoen zal ik starten als verzorger van de 1ste selectie, nadat Ruud aangegeven heeft te gaan stoppen als verzorger bij de Club.

Na gewerkt te hebben als verpleegkundige en (telefonische) triagist op de Huisartsenpost ben ik in september 2018 begonnen met de opleiding tot masseuse. In juli 2019 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Met veel plezier heb ik de opleiding gevolgd ofwel mijn roeping gevonden.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. De start van mijn eigen praktijk stond even op een laag pitje, vanwege mijn zwangerschap en natuurlijk door het Corona-virus. Ook mijn introductie bij jullie staat daardoor even on-hold, maar via deze weg wil ik jullie toch alvast informeren.

In september 2020 ga ik met veel plezier de opleiding tot sportmasseur volgen. Hopelijk zorgt deze opleiding samen met mijn al opgebouwde (ontspannings)massage kennis ervoor dat ik de 1ste selectie, de staf, trainers en fysio goed bij kan staan, zodat wij samen ervoor kunnen zorgen dat de 1ste selectie weer gaat promoveren!  Met z’n allen 1 “doel” nastreven.

Nadat Ruud 40 jaar de club heeft bijgestaan als verzorger, hoop ik dat jullie aan mij een waardige opvolger hebben!

Niet alleen zal ik op en rondom het veld te vinden zijn, ook heb ik een eigen praktijk aan huis. “Massagepraktijk Bodyvoice”
Is sinds 11 mei 2020 officieel geopend in Hasselt.
Op de maandag en donderdag  de hele dag, en zaterdagochtend ben ik voor iedereen geopend, op afspraak. Kom langs voor een heerlijke ontspanningsmassage, maar ook voor massage bij fysieke en mentale klachten kan ik wat betekenen.


Om te vieren dat ik de deuren eindelijk mag openen heb ik een mooie openingsactie waar iedereen gebruik van kan maken:

30% korting tot 15 juli 2020 op een massage!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten,
 op de club  of in mijn praktijk.

Warme (voetbal)groet,
Daphne Schepers

www.massagepraktijk-bodyvoice.nl
Info@massagepraktijk-bodyvoice.nl
tel: 06-87551093