Dames 1 Heino vs Olympia 28 op veld 2

07-3-2015

7 Maart, 2015 - Matchday!!! Heino vs Olympia''28 op veld 2. De zon scheen en daar moesten we tevens de eerste helft ook tegenin kijken. De vrouwen uit Heino stonden tweede in de lijst maar dat liet ons koud want de opstelling van Olympia''28 was sterk en kon deze Heinose dames goed aan. Dit werd maar al te goed duidelijk uit een eerste mooie treffer van Elisabeth Selderhuis die ons op 1-0 voorsprong bracht.

 Nog niet eens zolang daarna scoorde Yvonne Kompanje een tweede doelpunt voor Olympia''28 met een hoogwaardig prachtig schot van een aardige afstand. Na 20 minuten gespeeld te hebben rolt Elisabeth Selderhuis de 3-0 voor Olympia''28 in het net van de tegenstander. Na 25 minuten werd er gewisseld, Sanne ten Kate die 2 kansen had werd gewisseld voor Dianne Schelhaas die vervolgens ook een gevaar is voor de tegenstander. Alida Japenga werd gewisseld voor Jael vd Berg die beide, ondanks dat ze net op voetbal zitten, zich goed weten te weren op het voetbalveld. Nandie Veldman kwam erin voor Kylee van Loon die allebei uitstekend spitsen. Als afsluiter van de 1ste helft maakt Jenni Aarniva een mooie redding.
Na de rust kwam de 3-1 als een domper. Gelukkig kon de verdediging zich weer herstellen doordat Inge Bos, Denise Kouwen, Jolien Knol, Dunja Mekkelholt en Martine Wurtsen bleven overleggen over het dekken van de tegenstander. Ook het middenveld en de aanval zich niet kennen en na 20 minuten viel dan gelukkig ook de 4-1, opnieuw gefixt door Betsie. Anne-Wil Aalberts kwam erin voor Chantal Dunnink die zich goed verweert had nadat ze een lange tijd geen wedstrijd gespeeld had. In de 30ste minuut knalde ook Nandie Veldman er nog een beste bal in dat ons op 5 doelpunten bracht. Er werd vroeg afgefloten maar wij konden tevreden een 5-1 winst in de zak steken. Allen goed gespeeld dames! Ajuuu