CSV - Olympia.

29-11-2014

De dames zijn gespannen want CVS is de koploper dus altijd lastig! Onze top vlagger Ronald van de Klogt & de dames1 staan klaar en de wedstrijd kan beginnen. Na 6 minuten wordt de keeper gepasseerd. 0-1 voor CSV.

Het is een koude zaterdagochtend. De dames zijn gespannen want CVS is de koploper dus altijd lastig! Onze top vlagger Ronald van de Klogt & de dames1 staan klaar en de wedstrijd kan beginnen. Na 6 minuten wordt de keeper gepasseerd. 0-1 voor CSV. Door een slechte terugspeelbal krijgt Olympia een kans maar deze word niet benut. Inge Bos sleurt de tegenstander naar de grond, vrije trap randje 16. Slechte voorzet van CSV en de bal wordt weggewerkt. Een kleine 10 minuten later heeft CSV een kans en scoort. De stand is 0-2. Na een tijdje lekker overtikken is er een kans voor Olympia, Manuela Prins loop naar voren op de keeper af maar de keeper duikt naar voren en pakt de bal, geen doelpunt voor ons maar wel een gebroken neus...... De keeper van CSV kwam verkeerd neer en ligt knock-out. Doordat de keeper naar voren dook kwam Manuela Prins met haar schoen tegen de neus aan v/d keeper, de keeper wordt gewisseld om direct door te gaan naar het ziekenhuis. De dames gaan door, Ronald vlagt voor buitenspel, Elisabeth Selderhuis kreeg de bal goed in de voeten maar haar schot belande recht in de handen van de keeper. Felice v/d Linde wordt gewisseld voor Elsa v/d Wetering. Elisabeth speelt een paar man uit en creëert een kans met Manuela. De bal beland voor de voeten van Elisabeth Selderhuis en ze schiet hevig in de kruising. 23ste minuut en het is 1-2! De dames waren natuurlijk enthousiast en hadden in hun achterhoofd dat ze nog konden winnen maar het nog lastig zal worden! Niet veel later schiet Lorette de Longte een mooie lange afstandsbal en wordt het een corner voor Olympia maar de tegenstander schiet de bal weg. Dunja Mekkelholt trekt de tegenstander onderuit en het wordt een vrije trap voor CVS (goeie overtreding). CVS haalt uit en schiet op de paal. Denise Kouwen maakt een schijnbeweging en schoot op het doel en na nog 3 kansen werd er uiteindelijk naast geschoten. Nog een aantal kansen voor CSV maar maaike houd de dames op de been, Annewil Aalberts wordt gewisseld vanwege een kapotte schoen . Nog een goede actie van Elisabeth maar de keeper doet haar taak.
Het is rust en me dames zijn toe aan warme thee want wat is het vreselijk kold an de bottn.
Iedereen staat weer klaar, de scheids fluit. CSV trapt af. Het is een spannende wedstrijd maar CSV heeft licht overgewicht. Corner voor CSV, hij wordt naast geschoten. CSV sluit goed aan maar komt er moeilijk tussendoor. Na een paar keer ingooien heeft Olympia een goeie actie naar voren. CSV had de bal in de zestien en Dianne Schelhaas maakte een goede sliding OP DE BAL! jammer genoeg zag de scheids dat anders.  CSV krijgt een penalty en schiet op de lat! Door een kleine fout van Olympia achterin had CSV een goeie kans die ze benutte. 1-3. Elisabeth had nog een kans maar die ging ver over, niet veel later nog een kans voor Manuela Prins maar die gaat helaas ook naast. Lorette de Longte geeft voor maar Kylee van Loon kopt naast waaruit een corner bestaat doordat de tegenstander achter schoot. Lorette neemt de corner en Kylee van Loon scoort!!! Whoooeeeee! Een paar minuten later komt Betsie Selderhuis naar voren maar de bal wordt teruggespeeld, scheids fluit voor handsbal. Nadat CSV goed overtikt scoren ze weer. 2-4. Ondertussen laat de schoen van Dunja Mekkelholt ook al los, maar zo gek is dat niet op het mooiste veld van Olympia. Elsa v/d Wetering wordt gewisseld door ondertussen de bevroren Annewil aalberts. Voor de bankzitters was het zeker geen pretje, gelukkig hadden we een dekentje. Nadat er nog paar kansen waren scoort CSV scoort door een goede actie uiteindelijk nog. 2-5. Dunja wordt nog even gewisseld voor Jolien Knol. CSV krijgt nog 1 kans maar die gaat over. Maaike Mos schiet de bal mooi uit maar gaat uit.