Bijzondere zaterdag voor Olympia'28 VR1

25-11-2019

Zaterdag 23-11-2019

 

Voor deze dag stond er een wedstrijd tegen IJVV vr3 op het programma. Maar wat maakte deze dag nou zo bijzonder?

 

De dames hadden een pupil van de week, ook wel Calimero genoemd. Nu vraag je je vast af waarom een pupil vd week zo bijzonder is, maar dit was er niet zomaar 1... het was 'de' KOEN HOLTHOF van Olympia 1! 

Na aanleiding van de vragenlijst die we voor onze pupil hadden word voor jullie het een en ander wel duidelijk;

1. Wie ben je? DE Koen

2. Hoe oud ben je? 19

3. Welk elftal speel je? Olympia 1

4. Wat is je positie? rechtsbank

5. Wat zijn je kwaliteiten binnen het veld? goed bal gevoel.

6. Wat zijn je kwaliteiten buiten het veld? De chicks

7. Wie is je favoriet van vr1? nuchter zijn dat er 1 of 2 en met drank op allemaal.

8. Waarom verdien jij het om pupil van de week te zijn? Ik heb zoveel berichten gestuurd dat jullie niet om me heen kunnen.

9. Hoe ben jij zo bekend geworden bij de dames?  Op zaterdagnacht toon ik veel interesse.

10. Voorspelling Olympia'28 vr1 - IJVV vr3? 3-0

Koen bedankt! Gedraag je in het vervolg, maar voorspellen mag je niet weer...

 

11:30 was de tijd om te verzamelen. Toen de dames compleet waren gingen ze richting de kleedkamer. Omkleden en tijd voor de warming-up, waar onze pupil Calimero uiteraard ook aan mee mocht doen. Vlak voor de wedstrijd de kleedkamer in voor het nodige overleg en toen was het tijd! De pupil mocht hand in hand met de gezusters Prins mee het veld op. Wat een support hadden de dames ineens! Snel een teamfoto en de pupil die nog een poging tot scoren mocht doen bij de tegenstander (die hij overigens lelijk bij de keeper in de voeten schoot.....) 

12:30 trappen de dames van IJVV af. Olympia die als sterkste ploeg begon kreeg na een half uur de eerste om de oren. 0-1. De dames wisten dat ze scherpen in de wedstrijd moesten komen en zo gezegd zo gedaan. Niet veel later viel de 1-1. Toch zakte Olympia in en was ijvv de baas. Dit resulteerde dan ook in een 1-3 rust stand.

In de rust werd even goed gesproken over wat er fout ging en wat er echt beter moest. Er werd het een en ander veranderd in de opstelling de we konden beginnen aan de 2e helft.

Olympia begon goed. Er werd duidelijk gebruik gemaakt van de feedback uit de rust. Toch wist ijvv de baas te blijven en viel daar ook de 1-4. Met deze grote achterstand was de hoop wel opgegeven en konden we alleen de wedstrijd nog maar uitspelen. Dit bracht de eindstand uiteindelijk op een 2-6... 

Met grote teleurstelling verlieten de dames het veld. Volgende week weer een nieuwe ronde, nieuwe kansen.

30-11-19 gaat Olympia'28 vr1 op bezoek bij Steenwijkerwold vr2. De aftrap zal plaatsvinden om 12:30

Ilse en Dewi bedankt! En tot volgende week.