ASC VR3 - Olympia VR1

28-2-2015

Na een aantal kansen zat na 30 minuten dan eindelijk de 1-0 door Elisabeth erin.
Het probleem was dat we met het rommelige spel van ASC mee gingen en daardoor zelf vergaten te voetballen.

 

12:45 de wedstrijd tegen asc'62 begint.

De wedstrijd kwam langzaam op gang met hier en daar rommelige gebeurtenissen, maar dat werd weer goed opgelost. Op een gegeven moment werd er een vrije trap gegeven aan ASC, omdat Manuela de tegenstander in de houdgreep nam en neerlegde op randje 16. gelukkig ging het schot over en bleef het 0-0. Na een aantal kansen zat na 30 minuten dan eindelijk de 1-0 door Elisabeth erin.
Het probleem was dat we met het rommelige spel van ASC mee gingen en daardoor zelf vergaten te voetballen. De achterhoede stond op scherp waardoor ASC maar een enkele kans had om een tegendoelpunt te maken. Jenni pakte deze ballen dan ook zonder moeite en zorgde voor snelle spel hervattingen. We eindigde daarom ook de eerste helft ook met 0-1.

Rust.

Na de bespreking in de rust gingen de dames weer vol goeie moed het veld op.

De dames van Olympia'28 hadden de aftrap en bouwde alles weer langzaam op. Dit ging beter dan de eerste helft en er werd lekker door getikt. Na nog een aantal goeie acties lukte het de dames allemaal net niet de ballen tussen de palen te tikken. En daar was dan in de 75e minuut dan toch eindelijk het 2e doelpunt door Elisabeth met een mooie assist van Nandie. Dat gaf de dames weer extra motivatie om te strijden tot de laatste minuut. En daar was het eindsignaal. Douchen en met de 3 punten naar Hasselt.