Admiraal en Holtland naar Olympia'28

12-5-2020

Na de komst van Jasper van der Stouw heeft Olympia´28 opnieuw twee spelers toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen. Jos Holtland komt over van vv Wilsum, terwijl Matthan Admiraal terugkeert na een jaar afwezigheid.

De technische commissie van Olympia´28 is erg blij met de komst van Holtland en Admiraal. "Jos is een jonge speler met veel potentie die vanuit de jeugdopleiding van YVV naar de hoofdmacht van Wilsum is verkast. En dat Matthan terugkeert op het oude nest stemt natuurlijk tot veel tevredenheid. Voor zijn sabbatical speelde hij zo'n tien jaar in Olympia 1. Met hem en Jasper sluiten twee spelers aan met de nodige ervaring. Ervaringen waar de jongere spelers alleen maar weer van kunnen leren."

Tegenover de komst van het drietal staat het vertrek van routinier Dieter Kroek, die met trainer Jarrisch Keizer meeverhuist naar FC Meppel, en Lars Reijnen, die in een lager elftal bij Olympia'28 gaat spelen. Willard Visscher is ook volgend seizoen 'gewoon' te bewonderen op 't Hoenbroeck. Ondanks de nodige interesse van andere clubs heeft de spelmaker aangegeven graag te willen blijven in Hasselt. "En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Het zegt ook iets over de nieuwe wind die er waait dat zulke jongens willen blijven en dat oud-spelers naar Olympia willen komen. We kijken met veel vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen."