Wijzigingen Scheidsrechtercommissie Olympia’28

16-1-2020

Begin dit seizoen heeft Elco Wursten aangegeven te gaan stoppen met zijn rol binnen de scheidsrechtercommissie na de winterstop. In die tijd is de zoektocht begonnen naar een vervanger en die is gevonden in Peter Monsma. Peter zal vanaf nu als hoofd van de scheidsrechtercommissie fungeren en samen met het team er alles aan doen om iedere zaterdag alle teams weer van een scheidsrechter te voorzien.

Daarnaast heeft Henriette van Milgen ook besloten te gaan stoppen met het inplannen van scheidsrechters. Henriette zal doorgaan tot het einde van dit seizoen, maar in de tussentijd gaat de zoektocht dus van start naar een vervanger.

Bij deze willen wij zowel Elco als Henriette alvast heel erg bedanken voor de inzet  afgelopen seizoenen. Er zijn voldoende uitdagingen voorbij gekomen maar deze zijn bijna altijd goed verholpen.

Nu is er nog wel een rol die weer ingevuld moet gaan worden. Voor de commissie zijn wij op zoek naar een planner die samen met Marjan van Assen de wedstrijden wil voorzien van scheidsrechters. Lijkt dit je leuk en wil je graag een steentje bijdragen aan de club zodat iedereen lekker kan ballen, laat dit dan weten via scheidsrechtersolympia28@gmail.com of spreek een van de volgende mensen aan:

Peter Monsma, Andries Hamstra, Marjan van Assen of Martien Wursten