WEDSTRIJD JO8-1

01 oktober 2022

Aankomende wedstrijden

08-10 10:00VENO JO8-1 - Olympia'28 JO8-1

Uitslagen

Team - Olympia28 JO8-1

JO8-1.jpg

Elftal van de week JO8-1

21-10-2021

Nygel staat als spits in het veld. Hij wacht de kansen niet alleen af, maar hij creëert ze zelf ook door de bal het hele veld door na te jagen. Met zijn snelle acties creëert hij mooie kansen en doelpunten.

Thore staat als spits in het veld en is niet snel onder de indruk van de tegenstander. Met veel zelfvertrouwen en snelheid gaat hij de duels niet uit de weg. Hierdoor weet hij vaak de bal te veroveren en is hij klaar voor de aanval.

Lena is de enige dame in ons team maar staat haar mannetje prima! Vol enthousiasme huppelt en rent Lena achter de bal aan! Met een lach probeert zij de bal te krijgen op zoek naar dat mooie doelpunt.

Job staat als verdediger in het veld. Hij houd de bal goed in de gaten en gaat op de goede momenten tot de aanval over. Hij rent fanatiek met de bal mee en pakt de bal goed af. Daarna gaat hij er super snel mee van door

Demian staat als middenvelder in het veld. Hij rent snel en behendig met de bal op weg naar het doel. De tegenstanders die hij onderweg tegen komt, omzeilt hij vaak met zijn snelheid. Demian probeert tussen de duellen door te komen om te ontsnappen met de bal.

Niels is de keeper in het veld. Hij is vastbesloten de ballen uit het doel te houden. Vol overgave strekt, springt en duikt hij om de ballen te stoppen. Met een harde trap schiet hij de bal weer de goede kant op.

Siem staat als verdediger in het veld. Hij kan de bal goed tegenhouden en draait zijn rug naar de tegenstander om de bal aan de voorkant weer weg te werken. Door zijn harde schop kan hij de bal makkelijk richting teamgenoten schieten.

Sem staat als spits in het veld. Sem is fanatiek en blijft rennen om de bal te bemachtigen. Hij is een echte teamspeler en houd iedereen goed in de gaten. Wanneer hij de bal heeft, gaat hij helemaal voor dat doelpunt.

Trainers: Jaap en Frank Scheper nemen de training voor hun rekening. Elke maandag staan zij vol passie en kennis klaar om hun enthousiasme te delen met de kinderen. Zij zetten steeds weer een mooie en uitdagende training in elkaar.

Leider: Remon van Til staat klaar om de wedstrijden en andere zaken in goede banen te leiden. Vol enthousiasme zorgt hij er voor dat de dingen rondom het team en de wedstrijddagen goed verlopen.

Deze 3 mannen zijn ook betrokken met de trainingen bij de voetbalschool.

Support: Alle vaders en moeders! Hoe enthousiaster en harder dit team wordt aangemoedigd, hoe beter ze gaan voetballen.

 


Wij zijn dit jaar gestart met 3 spelers die overkomen van de JO-7. De andere 5 spelen dit jaar voor het eerst voetbal. We zijn tot nu echt veel bezig geweest om plezier in het voetballen te krijgen en de trainingen zijn dan ook voornamelijk gericht op het "de baas worden over de bal". We streven er dit jaar naar om veel plezier aan het spel te beleven en een leuk voetballend team te creëeren.

 


Voor de wedstrijd van vandaag denken en hopen wij op een doelpunt rijk duel. Wij verwachten een 3-2 winst voor Olympia'28. Onze verwachting is dat Olympia'28 dit jaar in het linker rijtje mee doet.